nb1.hu

Szalai és Sallai csapata is emlékezetes meccset játszott

Laioduni gólpasszal jelentkezett.

Szombat délután folytatódott a Bundesligában a második forduló. A Freiburg a Werder Brement fogadta, a hazaiaknál kezdő volt Sallai Roland. Sokáig úgy festett, hogy 0-0-s döntetlennel zárul a találkozó, aztán a 96. percben Philipp betalált, ezzel pedig a Freiburg nyert 1-0-ra. Sallai a győztes gólt már csak a kispadról láthatta, mivel a 61. percben lecserélték.

Megizzadt a Hoffenheim az újonc Heidenheim ellen. A feljutó együttes az 58. percben már 2-0-ra vezetett. Az előnye még nagyobb is lehetett volna, de a 16. minutumban Beste elhibázott egy tizenegyest. A Hoffenheim huszáros hajrát indított, ami meghozta a gyümölcsét, ugyanis összejött a fordítás. Előbb Beier szépített, aztán Kaderabek egalizált, majd Kramaric büntetőből állította be a végeredményt. Szalai Attila nem állt be a Hoffenheimbe.

Az Union Berlin simán nyert a Darmstadt ellen. A fővárosiak 4-1-es sikeréből a korábban a Ferencvárosban futballozó Aissa Laidouni gólpasszal vette ki a részét. Érdekesség, hogy az Union a 21. percben Aaronson kiállítása miatt emberhátrányba került, de ez sem jelentett problémát. Schäfer Andrásra sérülés miatt még mindig nem számíthat az Union Berlin.

Bundesliga 2. forduló
Darmstadt–Union Berlin 1–4 (Mehlem 24., ill. Gosens 4., 34., Behrens 39., Doekhi 65.)
Freiburg–Werder Bremen 1–0 (Philipp 90+6.)
Heidenheim–Hoffenheim 2–3 (Beste 26., Pieringer 59., ill. Beier 77., Kaderábek 80., Kramaric 90. – 11-esből)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC