nb1.hu

Újabb kecskeméti játékos esett át sikeres műtéten

Nikitscher Tamás az utolsó felkészülési mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást.

Banó-Szabó Bence után Nikitscher Tamás is sikeres műtéten esett át. A Kecskemét középpályása még az Ajka elleni utolsó felkészülési mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást. A beavatkozás jól sikerült, így Nikitscher hamarosan megkezdheti a rehabilitációt. A klub honlapjának nyilatkozott a középpályás.

„Délelőtt már meg is műtöttek, rendkívül jó körülmények között, profi orvos kezeire voltam bízva. Másnap már hazai is engedtek. Most két hétig mankózni fogok, pici gyógytorna mellett viszont főleg a pihenésen lesz a hangsúly. Vissza kell mennem ezt követően egy kontrollra, utána pedig elkezdődhet a rehabilitációs munka, amit már nagyon várok.”

Nikitscherben nincs rossz érzés, türelmesen várja a visszatérést, mely után elmondása szerint erősebb lesz.

„Nincs bennem rossz érzés, maximálisan hiszek abban, hogy minden sikerülni fog. Mindent meg fogok tenni, hogy minél előbb a csapat rendelkezésére álljak, ehhez viszont türelem kell, hogy a lehető legjobban összerakjam magam ehhez. Rengeteg üzenetet kaptam a társaktól és a szurkolóktól is, ami nagyon jólesett és sok erőt ad. Ezt a csatát persze egyedül kell megvívnom elsősorban, de hiszek magamban. Erősebben fogok visszatérni.”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC