nb1.hu

Rossz hírek érkeztek a paksi tehetség állapotáról

Korábban is volt hasonló sérülése.  

Az NB I -es Paks hivatalos oldalán számolt be róla, hogy az Újpest elleni mérkőzésen megsérülő Vas Gábort műteni kell. A 19 éves középpályás a 75. percben szerencsétlenül ért földet, amikor is a vállára esett rá. Vass Gábort hordágyon vitték le és mentő szállította kórházba.  A diagnózis után kiderült, bal kulcscsonttörést szenvedett és operálni kell.

“Ahogy a földre érkeztem, éreztem, nagyobb baj is lehet ebből az esésből. Rögtön törést feltételeztem, aztán ezt a mentők is megerősítették. Kaptam fájdalomcsillapítót, és bevittek a szekszárdi kórházba, ahol a röntgen után már teljesen biztossá vált a törés” – mesélte  paksi oldalnak Vas. Majd hozzátette: “Sajnos a műtét elkerülhetetlen, de még nincs pontos időpont, hétfőn újabb vizsgálatok jönnek, de a hét második felében szeretnék túl lenni rajta”.

Nem először fordul el hogy a vállával bajlódik a labdarúgó. Tavaly ősszel a jobb vállával gyűlt meg a baja, miután a válogatott szünetben Siófokon játszott edzőmérkőzésen kificamodott, és majd’ hat hetet kellett kihagynia. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC