nb1.hu

„Csak nehogy 9-0 legyen a vége!” – Kerkezzel reklámozzák a magyar PL-csatát

Ritkán jön ki jól a Bournemouth a Liverpool elleni mérkőzésekből, igaz, a legutolsót megnyerte.

Kerkez Milos fotójával népszerűsíti a szombat 16 órakor kezdődő, Liverpool elleni bajnokit a Bournemouth Twitter-oldala. A magyar játékos már a West Ham United elleni (1-1) bajnokin sokat tett azért, hogy elfogadják, remek játékkal debütált, a Bournemouth drukkerei pedig egyből megválasztották a meccs legjobbjának.

Egy kommentelőből rossz emlékeket hívott elő a párosítás („Csak nehogy megint 9-0 legyen a vége”), ami nem véletlen, hiszen nem is olyan régen, 2022. augusztus 27-én rendezték azt a bajnokit, amelyen a ‘Pool elképesztő verést mért ellenfelére. Ne feledjük azonban, hogy az előző évben végül 15. helyen végzett Bournemouth idén március 11-én, ha nem is 9-0-ra, de 1-0-ra győzni tudott a Vörösök ellen a Vitality Stadionban rendezett hazai bajnokin.

A két csapat eddigi 15 összecsapásából – a Soccerway statisztikái szerint – 12-szer a Liverpool nyert, egy találkozó lett döntetlen, és kétszer győzött a Bournemouth.

A szombati meccs nagy kérdése magyar szempontból természetesen az, hogy mire viszi egymás ellen a Liverpool új szerzeménye, Szoboszlai Dominik és válogatottbeli csapattársa, Kerkez Milos.

FRISSÍTÉS

Mindkét játékos kezdőként lép pályára a találkozón.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC