nb1.hu

Gyenge rajt: találkozóra hívják a Haladás-szurkolók a tulajdonost

Nem kezdte jól az NB II-es bajnokságot a Haladás. A vasiak az első fordulóban az újonc BVSC otthonában kaptak ki 1-0-ra, majd Csákváron 4-2-re, míg a legutóbbi játéknapon Kozármislenyben 2-0-ra.

A nyáron kinevezett vezetőedzőnek, Aleksandar Jovicnak tehát nem volt könnyű dolga, hiszen mindhárom alkalommal idegenben kellett bizonyítania, mégpedig a szombathelyi stadion gyepszőnyegének a felújítása miatt.

A Haladásra emiatt további nehézségek várnak, mert „kénytelen lesz” a Nyíregyházát Ajkán fogadni, majd zsinórban négyszer megy idegenbe, Tiszakécskére, Kispestre, Siófokra és Győrbe.

A gyenge szereplés miatt, amiben bőven szerepet játszik az eddigi három idegenbeli fellépés, a klub vezetősége hétfőn közleményt adott ki, mely sokatmondóan, így kezdődött: „A jelenlegi teljesítményünk méltatlan a Haladás nevéhez és múltjához…”

A csapatért természetesen aggódnak a klub fanatikusai is, ők is kiadtak kedd reggel egy közleményt, amit szintén változtatás nélkül közlünk:

„Nyílt levél Homlok Zsolt többségi tulajdonos úr részére!

Tisztelt Homlok Zsolt Úr!

Alulírott Szervezett Haladás Szurkolói Csoportok a Szombathelyi Haladás múltjához méltatlan szereplését látva kezdeményezzük a kizárólag Önnel történő zártkörű személyes találkozót!

A megbeszélésünk elsődleges célja, hogy újra egy szerethető csapatunk legyen és a szurkolók is visszatérjenek a stadionba, mely érdekében úgy érezzük szükséges a személyes eszmecsere.

A fentiek alapján várjuk mielőbbi megtisztelő válaszát a személyes találkozást illetően!

Tisztelettel:
Szervezett Haladás Szurkolói Csoportok
(Green White Army, Dogs Elite,Green Keyers Gent’s, Haladás Szurkolói Kör)”

Szombathelyen tehát a vezetőség és a szurkolók is ugyanazt látják, de ami még ennél is fontosabb, ugyanazt akarják.

Mégpedig azt, hogy a Haladás szurkolói támogatással induljon meg felfelé a tabellán…

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC