nb1.hu

Elnézést kért a szurkolóktól a DVTK edzője

Félreérthető kijelentései miatt magyarázkodnia kellett Kuznyecovnak.

Kuznyecov Szergej nem a sablon nyilatkozatok híve. Ami a szívén a száján, ha néha meggondolatlanul vagy félreérthetően is nyilatkozik. Az elmúlt időszakban volt belőle bőven. A Puskás Akadémia ellen elveszített hazai bajnokin a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón például azt mondta: A srácok nem voltak megelégedve azzal, hogy nem telt ház volt, ha az lett volna jobbak lennének” Az igazolásokkal kapcsolatos újságírói kérdésre pedig azt felelte: Ha a költségvetés megengedné, – de kevesebb, mint tavaly, az NB II-ben volt, ezt nem szabad elfelejteni, – akkor nagyon szívesen erősítenék egy-két poszton.”

A DVTK Szurkolói Koordinációs Iroda és a DVTK ülésen egyeztetett, többek között a vezetőedző által elhangzottakról, ahol tisztázták a dolgokat.

A beszélgetésen a klub részéről Kuznyecov Szergej vezetőedző, Dr. Bajúsz Endre sportigazgató, Dr. Világi Péter kommunikációs igazgató és H. Nagy Máté marketing igazgató, valamint Tamás Gábor cégvezető vett részt. A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kiegészült az Ultras Diósgyőr képviselőivel.

Elsőként a költségvetés kérdésében öntöttek tiszta vizet a pohárba.”Sajnos, ahogyan ezt mindenki tudja, nem tudunk versenyezni egy Ferencváros költségvetésével” – emelte ki. A sportigazgató elárulta, hogy minden egyes játékosigazolást közösen Szergejjel beszélnek át. “Látni kell, hogy magyar játékosokat nagyon nehéz megfizetni, kivásárolni egy másik klubtól pedig szinte lehetetlen. Anyagilag nem tudjuk felvenni a versenyt az első öt legnagyobb költségvetéssel rendelkező klubbal a bajnokságban, viszont a pályán ott szeretnénk lenni a top 5-ben” – olvasható Dr. Bajúsz Endre nyilatkozata a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda Facebook-oldalán.

Majd természetesen a szurkolói kérdés sem maradhatott el.Kuznyecov Szergej elnézést kért, majd elmondta:”Nem úgy gondoltam, ahogyan azt sokan értették. Azt szeretném, hogyha minél többen lennének a stadionban, mivel ez motiválja a játékosokat is és ebből jön, hogy akkor jobban teljesítenek”. Elmondta, hogy a szurkolók miatt van itt és maradt Diósgyőrben és ő azért dolgozik, hogy az emberek büszkék lehessenek a csapatra. A következő hazai sajtótájékoztatón tervezi, hogy foglalkozik a témával, mivel tudja, hogy rosszul fogalmazott. Soha nem volt szándékában, hogy támadja a szurkolókat, azokat a szurkolókat, akik a másodosztályban is végig a csapat mellett voltak.”

A vezetőedző bocsánat kérését a jelenlévők elfogadták.

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC