nb1.hu

Kettős győzelemmel jutott tovább a Fradi a Konferencia-ligában

 

A Ferencváros 2-0-ra győzött az ír Shamrock Rovers vendégeként, így 6-0-s összesítéssel, kettős győzelemmel jutott a Konferencia-liga-selejtező harmadik fordulójába.

Máté Csaba egyet változtatott a múlt heti felálláshoz képest, Abu Fani helyett Romdhane került be a kezdőcsapatba. Az írek ötöt cseréltek, és jóval közelebb jártak a Fradihoz, mint Budapesten, ám így is a magyar bajnoki címvédő nyerte a meccset.

Az első negyedóra a Shamrocké volt, kapufáig és ziccerig is jutott az ír együttes, ám ezt követően átvette a kezdeményezést a Ferencváros, és a 31. percben egy remek összjáték után Zachariassen talált be: Traoré passza után Varga tette le szépen a norvégnak, aki két védő segítségével kotorta a labdát a hálóba.

Az első félidő vége, majd a második játékrész is visszafogott játékot hozott, nagyobb helyzetek nélkül. Az újabb találatra egészen a 91. percig kellett várni, ekkor Lisztes passza után Mmaee lőtt a kapuba.

A Fradi a következő körben a Hamrunnal találkozik: a máltai csapat a grúz Dinamo Tbiliszit búcsúztatta.

Konferencia-liga, 2. selejtezőkör, 2. mérkőzés:
Shamrock Rovers – FTC 0-2 (0-1)
Shamrock Rovers: Pöhls – Cleary, Lopes, Hoare (Finn, 71.) – Gannon, Noonan (Burt, 62.), Poom, O’Neill (Watts, 46.), Cruise – Kenny (Greene, 62.), Burke (Razi, 62.). Vezetőedző: Stephen Bradley.
FTC: Dibusz – Makreckis, Mmaee, Cissé (Knoester, 66.), Ramírez (Pászka, 46.) – Sigér (Esiti, 46.), Romdhane – Traoré (Owusu, 46.), Zachariassen, Marquinhos – Varga B. (Lisztes, 66.). Vezetődző: Máté Csaba.
Sárga lapok: Sigér (3.), Varga B. (50.)
Gólok: Zachariassen (31.), Mmaee (90.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC