nb1.hu

Sajnálja a korábbi Fradi-kedvenc Csercseszov menesztését

"Az egy sötét nap volt az edzőnek és az egész csapatnak egyaránt."

Mint ismert a feröeri KÍ Klaksvík elleni BL-blama után távoznia kellett Sztanyiszlav Csercseszovnak a Ferencvéros éléről. Korábbi játékosa Aissa Laidouni, aki ma már az Union Berlin csapatában játszik, nagyon sajnálja, hogy ilyen módon ért véget az orosz trénernek a magyarországi megbízatása.

“Már az Union Berlin játékosa vagyok, de még mindig követem a Ferencvárost. Természetesen én sem vártam ilyen eredményt a visszavágón. Ez egy sötét nap volt Csercseszovnak és az egész csapatnak, de ilyen előfordul a futballban. Sajnálom, hogy az edzőnek el kellett hagynia a Ferencvárost, mivel a legjobb emlékeim abból az időből vannak, amikor vele dolgoztam”– nyilatkozta az orosz Szport Ekszpressznek az zöld-fehérek korábbi középpályása, Aissa Laidouni.

Hozzátette, hogy sokat köszönhet Csercseszovnak, hiszen nélküle nem sikerült volna ilyen szintre eljutnia.”Megtalálta a kulcsot az öltözőhöz. Kemény és követelőző volt, de igazságos. Az én esetemben a megfelelő szavakkal szólt hozzám, és elérte, hogy újult erővel higgyek magamban, mert akkoriban voltak bizonyos problémáim. Sokat beszélgetett velem, elmagyarázta a taktikai és pszichológiai szempontjait és a viselkedésével egyértelművé tette, hogy hisz bennem” – mondta a tunéziai labdarúgó. 

Laidouni télen igazolt a Fraditól az Union Berlin csapatához, 2.6 millió euróért.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC