nb1.hu

Kerkez Milos elárulta, miért igazolt Angliába

"Őrült" balhátvédnek tartja magát.

Csütörtökön új fejezet kezdődött Kerkez Milos pályafutásában, hiszen elfogadta az angol élvonalban edződő Bournemouth ajánlatát. A hivatalos bejelentést követően a 19 éves futballista a Bournemouth hivatalos oldalának nyilatkozott.

„Zsúfolt napok vannak mögöttem, nagyon örülük, hogy itt lehetek. Minden futballistának az a nagy álma, hogy a világ legerősebb bajnokságának számító Premier League-ben szerepeljen. A legjobb játékosok szerepelnek ebben a ligában, tudom, hogy jelentős sebesség jellemzi a meccseket. A keret néhány tagját már ismerem, alig várom, hogy mindenkivel találkozzak. Tetszik a klub és az edző futballról alkotott filozófiája. Szeretném segíteni a csapatot, a maximumot fogom nyújtani a pályán. Jó döntést hoztam, amikor a Milanból az AZ Alkmaarba igazoltam, hiszen megkaptam a lehetőséget a bizonyításra” – mondta Kerkez, aki „őrült” balhátvédnek tartja magát. Hozzátette, a védekezés mellett szereti kivenni a részét a támadásokból.

Kerkez korábban Szerbiában, Ausztriában, Magyarországon, Olaszországban, valamint Hollandiában is futballozott, így Anglia már a hatodik állomáshelye lesz.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC