nb1.hu

A Sport TV közvetíti az elhalasztott Dortmund-Monaco meccset

Magyarország – Faragó Richárdék beszélgetnek a megrázó eseményekről.

 

Két BL-meccs lesz szerdán a Sport1-en

 

A Sport1-en szerdán egymás után két Bajnokok Ligája-negyeddöntőt lehet élőben nyomon követni, az UEFA ugyanis a németországi robbantás miatt erre a napra halasztotta el a Dortmund-Monaco találkozót.

 

A német csapat busza közelében történt robbantások miatt az Európai Labdarúgó-szövetség április 11-ről 12-re halasztotta a Borussia Dortmund-Monaco Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonását, ami hatással van a Sport1 szerdai műsorrendjére is – áll az nb1.hu-nak küldött közleményben.

 

A legfrissebb hírek a dortmundi robbantásról – NB1.hu

A Sport1-en az eredetileg kiadott műsorrenddel szemben szerdán már 17:45-kor elkezdődik a BL élő műsorfolyama. Faragó Richard műsorvezető és szakértőink a felvezetés során átbeszélik a szomorú dortmundi este-éjszaka legfontosabb eseményeit, de természetesen nem mulasztják el felvezetni a két mérkőzést.

 

Merthogy szerdán két élő mérkőzés is szerepel a Sport1 kínálatában: 18:45-től Matuz Krisztián tolmácsolásával a Dortmund-Monaco, 20:45-től pedig Méhes Gábor kommentálásával az Atlético Madrid – Leicester BL-negyeddöntőt lehet végigszurkolni. A szerdai monstre BL-programot a 22:45-kor kezdődő összefoglaló zárja le, amelyben többek között a Bayern München-Real Madrid rangadó legfontosabb pillanatait is megmutatjuk.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC