nb1.hu

Újra munkába állt az Újpest és a Szpari korábbi edzője

Kemény fába vágta a fejszéjét.

A Rákosmente FC az NB III Közép csoportjában szerepel ebben a szezonban. A csapatnál nemrég edzőváltás történt, az új tréner Zoran Spisljak lett. Íme a Rákosmente FC közleménye:
 
"UEFA Pro-Licenszes vezetőedző érkezett a kispadra!
 
Keller Zoltán felnőttcsapattól való távozása után a klub igyekezett mihamarabbi, de semmiképp sem elhamarkodott döntést hozni, és végül rövid átmeneti időszakot követően sikerült is megtalálni a megfelelő utódot. A padot jövő héttől a klubbal már többször is szóba hozott Zoran Spisljak foglalja el.
 
Az 56 éves szakembert a honi futballberkekben jártas személyeknek nemigen kell bemutatni, itthon az NB1-ben a Debrecent, az Újpestet illetve a Békéscsabát is irányította, de többek között Zalaegerszegen, Vácott és Nyíregyházán is megfordult. Edzői képesítéseit Wales-ben szerezte meg, ez időtájt dolgozott a Cardiff City és a Barnet akadémiáján is.
 
Bízunk benne, hogy edzői tapasztalata és szakmai rutinja sokat tud lendíteni a csapatunkon és visszatéríti az egyesületet a helyes útra!"
 
Spisljak nehéz fába vágta a fejszéjét, hiszen az új csapata nem igazán brillírozik a bajnokságban. A csapat jelenleg a 19. helyen áll a tabellán. Azért a jelek szerint kezd beérni a szakember munkája, ugyanis a gárda az előző két forduló alatt veretlen maradt.
 
A Rákosmente az előző fordulóban a Cegléd otthonában szerzett három pontot, az 1-0-s végeredményt Lettner állította be a 40. percben. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC