nb1.hu

Nehézségeik ellenére is növelték az előnyüket – reakciók

Ihletett formában van a csapat.

Tállya KSE–Füzesgyarmati SK 1–2 (0–1)
Tállya, 140 néző. Vezette: Horváth Máté (Kovács Brankó, Kövér Tamás).
Tállya: Tarr – Bihari (Toldi, 46.), Minczér (Németh, 32.), Csicsvári, Fenyőfalvi – Ohár, Szegedi – Kelemen, Sárosi (Ondó, 64.), Bocsi – Potyka. Edző: Uray Attila.
Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Vincze, Raducu, Fejes – Villand – Székely, Máriusz, Kis Sz. (Katona Gy., 64.), Pataki (Bajnók, 85.) – Popescu (Lukács, 70.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Gólszerző: Ohár (55.), ill. Máriusz (40., 61.). 
Kiállítva: Kelemen (71.).
 
A Füzesgyarmat zsinórban nyolcadik győzelmét aratta az NB III Keleti csoportjában. Az éllovas ezúttal a Tállya otthonában szerezte meg a három pontot. A füzesgyarmatiak nem a legjobb előjelekkel várták a mérkőzést, hiszen három védőre sem számíthatott a szakmai stáb. 
 
Az első félidőben a Gyarmat Máriusz 22 méterről leadott lövésével szerezte meg a vezetést. A második játékrészben Ohár Román találatával egyenlített a Tállya. Ohár 25 méterről értékesített egy szabadrúgást, a labda a kapu jobb oldalában kötött ki. Sokáig nem örülhettek a tállyai drukkerek, hiszen Máriusz ismét megvillant. A Tállya végül 10 emberrel fejezte be a mérkőzést, mivel Kelement kiállította Horváth Máté. A hajrában Szilágyi is bevette a füzesgyarmati kaput, de a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot.
 
A Füzesgyarmat vezeti a táblázatot, előnye két pont a Jászberénnyel szemben.
 
Uray Attila szerint hibás döntést hozott a bíró a végjátékban.
 
"A döntetlenre rászolgáltunk volna, a játékvezető megfosztott minket egy szabályos góltól, de minden játékosunkkal maximálisan elégedett vagyok" – vélekedett a tállyai edző.
 
Boros Tibor úgy gondolja, gyengébb játékkal tudtak értékes három pontot szerezni a hétvégén.
 
"Az előzmények miatt nem számítottam magas színvonalú játékra, de annál koncentráltabb teljesítményt vártam. Most ezt sem kaptam vissza, pozitívum, viszont, hogy ilyen gyenge teljesítménnyel is be tudtunk darálni egy masszív csapatot, ami a korábbiakban nem volt ránk jellemző. Nagyon remélem, hogy jövő héten is ugyanolyan nyugodt körülmények között tudunk dolgozni, mint az előző években!" – fogalmazott Boros.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC