nb1.hu

Barczi, Fejes, Bódi és Sejben is kevés volt a sikerhez

Gyirmót - Így hagyott két pontot Gyirmóton a Vidi II.

Vasárnap délelőtt a Gyirmót otthonában lépett pályára a Videoton második csapata, a találkozó végeredménye 1-1- lett. Íme, a fehérváriak beszámolója a találkozóról.

 

Csapatunkban Barczi Dávid, Fejes András, Bódi Ádám, Sejben Viktor és Bévárdi Zsombor is szerepelt az NB I-es keretből. A hazaiak 11 ponttal stabilan a középmezőnyben helyezkedtek el a találkozó előtt. Hogy jó együttesről van szó, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy két héttel ezelőtt, hazai pályán 3-1-re legyőzték azt a Honvéd II-t, melytől második csapatunk a szezonnyitó fordulóban 5-0-ás vereséget szenvedett.

 

A mérkőzést mi kezdtük jobban, az első negyedórában gyakorlatilag a hazai térfélen zajlott a játék. Főleg a jobb szélünk volt nagyon aktív, köszönhetően a Barczi-Bódi párosnak, akik többször is zavarba hozták a hazai védelmet. A 17. percben Bódi 15 méterről, nagy erővel lőtt kapura, Hrabina bravúrral védett. Bő tíz perccel később ismét Bódi próbálkozott, lövése ezúttal alig kerülte el a hazai kaput. A 35. percben Barczi szögletét követően Schiller fejelte a labdát az egyik gyirmóti játékosra, Nagy Bálintra, akiről a labda a saját kapujába pattant – öngól (0-1).

 

A folytatásban is támadólag léptünk fel, Barczi és Bódi mellett Sejben is veszélyesen futballozott, de a félidő végéig mezőnyfölényünket nem sikerült újabb gólra váltani. A második félidőben valamivel kiegyenlítettebb lett a játék, ebben a játékrészben már a hazaiak előtt is adódott gólhelyzet, amelyek közül a legelsőt, a találkozó 70. percében, értékesíteni is tudták. A csereként pályára lépő Tóth Norbert egy gyors kontra végén vette be Gyánó kapuját (1-1).

 

Az utolsó 20 percben mindkét kapu előtt adódott még újabb gólszerzési lehetőség, hazai oldalon Nagy lövését kellett Gyánónak bravúrral védenie, míg tőlünk Bódi, Sejben, Barczi és Kovács is betalálhatott volna, de a labda minden alkalommal, ha csak 10-20 centiméterrel is, de elkerülte a gyirmóti kaput, így maradt az 1-1-es döntetlen.

 

Második csapatunk legközelebb jövő héten vasárnap, 15 órakor Székesfehérváron játszik rangadót, a Bekő Balázs vezette ETO FC Győr ellen, amely a legutóbbi 5 tétmérkőzését – beleértve az NB I-es DVSC elleni MK-találkozót is – mind megnyerte.

 

Disztl László: "Az első félidőben nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, sajnos ezekből csak egy gólt sikerült szereznünk. A második félidőben is voltak lehetőségeink az újabb gól megszerzésére, ezúttal azonban semmi nem jött össze. Egy megnyert mérkőzést hoztunk le döntetlenre."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC