nb1.hu

Visszavásárolna egykori játékosát a Barcelona

Európa – Klubja 90 millió euróért engedné el a középpályást.

Amikor a Real Madrid elad egy fiatal és tehetséges játékost, általában meghatározzák azt az összeget is, amenyiért a következő években visszavásárolhatják majd. Így volt ez Moratta, vagy éppen Carvajal esetében, de Alvaro Negredo és Soldado visszavételekor is nyertek ezzel.

 

A Barcelonánál sajnálhatják, hogy nem tették ők is ugyanezt Thiago Alcantarával, a Bayern München középpályása ugyanis olyan teljesítményt nyújt, hogy a katalánok szeretnék ismét a csapatukban tudni. Csak egy gond van… A bajorok 90 millió eurót kérnek érte.

 

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/nemzetkozi-labdarugas/rohogjunk-egyutt-a-chelsea-uj-mezen–foto">Röhögjünk együtt a Chelsea új mezén – fotó – NB1.hu</a></h4><p>Ilyen lesz a Chelsea új meze</p></blockquote>
<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

 

Az egyre inkább beérő zseniális karmestert 2013-ban vette meg a Bayern 25 millió euróért. Akkor a Barca középpályája elég zsúfolt volt, ezért Guardiola hívására Németországba igazolt.

Most viszont simán beférne a korábbiakhoz képest szürke középpályára a Barcelonánál. A Bayern viszont nem igazán akarja eladni, ennek tudható be, hogy 90 milliót kérnek a játékosért.

 

Ami nagyon komoly összeg, a Barcelona viszont van olyan helyzetben, hogy képes kifizetni azt, ha tényleg akarja. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC