nb1.hu

Félnek a Vasastól a Loki-szurkolók

Debrecen – Továbbra is puskaporos a hangulat Debrecenben.

Szavazást indítottak a debreceni szurkolók a DVSC Facebook fórumán kedvenceik hétvégi, Vasas elleni bajnokija kapcsán. A kérdés természetesen az, hogy milyen eredményt érnek el szombaton. Úgy tűnik, az utóbbi időszak negatív történései a szurkolók lelki világára is komoly hatással vannak, hiszen jelentős részük nem hisz abban, hogy megszerezhetik a három pontot a hajdúságiak.

A szavazás jelenlegi állása szerint majdnem kétszer annyian vannak azok, akik szerint a Loki kikap, vagy döntetlen ér el a fővárosiak ellen.

A magyar Hadnagy akivel nem bír Bukarest – NB1.hu

Sepsiszentgyörgy – A székelyföldi hangulat a dunaszerdahelyire kezd hasonlítani. Minden esély megvan arra, hogy pár év múlva újabb határon túli magyar csapat otthonában uralkodjon olyan hangulat, mint amilyet az utóbbi években Dunaszerdahelyen a DAC otthonában tapasztalni.

 
A hozzászólók nagy része is pesszimistán látja a jövőt, úgy vélik, sem a keret, sem az edző, sem pedig a vezetőség nem alkalmas arra, hogy kivezesse a gödörből az utóbbi évtized sikercsapatát.

Közben a csapat teljes gőzerővel készül a szombati bajnokira. A Loki pénteken még Debrecenben edz, majd aznap délután utaznak Budapestre. A Szusza Ferenc Stadionban megrendezendő találkozón nem játszhat majd a szerb Dusan Brkovic, aki a Paksi FC ellen begyűjtötte az ötödik sárga lapját.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC