nb1.hu

Gyirmót: visszatért a kapus – reakció

Elkerülhető sérülés miatt dőlt ki a sorból.

Az NB II előző fordulójában a Gyirmót a Tiszakécske otthonában nyert 1-0-ra. A találkozón szeptember eleje után újra Hársfalvi András őrizte a gyirmóti együttes kapuját. A kapus kisebb sérülés miatt lemaradt néhány meccsről, de már ismét számíthatnak rá a gyirmótiak.
 
"Egy elkerülhető sérülés miatt estem ki, fura volt visszaállni egyből a kapuba, amikor egészséges lettem, de szerencsére jól jöttünk ki belőle. Tudat alatt féltem egy kicsit, de már mindent csinálhatok. Az első mozdulat minden meccsen önbizalmat tud adni. Szerencsére nem érte erősebb ütés az ujjamat. Jellemző, hogy a védekezésünket jól összerakjuk. Sokszor nehezebb, ha mondjuk 30 percenként van egy akció, mint ha sűrűbben jönnének a lövések. Jó az összhang hátul, mivel a többség már régóta itt játszik" – mutatott rá Hársfalvi, aki a HLSZ adatbankja szerint az NB I-ben korábban 15 meccsen bizonyíthatott. 
 

A Gyirmót 14 forduló alatt 26 pontot szerzett, ezzel a 3. helyen áll a tabellán. Csertői Aurél együttese vasárnap az Ajkát látja vendégül. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC