nb1.hu

Energiaválság: korábban kezdődik a DVTK-BMTE

Hozzájárultak a kérelemhez.

A DVTK közleménye:
 
"Miután a Budafoki MTE írásban hozzájárult, a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága jóváhagyta a DVTK kérelmét, így hivatalossá vált, hogy október 16-án vasárnap az eredetileg meghirdetett 17 óra helyett két órával korábban 15 órakor indul útjára a labda a Diósgyőr – Budafok mérkőzésen a DVTK Stadionban.
 
Mint arról korábban beszámoltunk, több más klubhoz hasonlóan a DVTK is élni kíván a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége által szeptemberben elfogadott határozatban foglaltakkal, amely lehetőséget kínál arra, hogy a közüzemi díjak jelentős mértékű megemelkedése miatt a klubok kérvényezhessék a kezdési időpontok megváltoztatását.
 
Az MLSZ Versenybizottságának hivatalos döntése elsőként a vasárnapi DVTK – BMTE találkozót érinti, de a jövőben több hazai és idegenbeli mérkőzés kezdési időpontja is megváltozhat. A DVTK a hivatalos döntésekről azonnal tájékoztatni fogja a szurkolókat!"
 
Kedden egyébként az NB2.hu is jelezte, hogy a DVTK szeretné módosítani a Budafok elleni összecsapás kezdési időpontját:
 

A Diósgyőr jelenleg a második helyen áll a tabellán, a csapat tizenegy forduló alatt huszonegy pontot szerzett. A Budafok tizenhárom egységgel rendelkezik, ezzel pedig a 16. pozíciót foglalja el. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC