nb1.hu

Nagy gondok a Pécsnél: edzőváltás jön és többen távoznak?

Florentino Pérez és Carlo Ancelotti is szóba került.

 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy távozott a PMFC-től a házi gólkirály, Adamcsek Máté, aki minden bizonnyal a Nyíregyházánál folytatja a pályafutását.

 

A támadót követően többen is elhagyhatják a bajnokság 11. helyén végző pécsieket, legalábbis erről számolt be a pecsaktual.hu. A cikk szerint nagyok a gondok a csapat háza táján, a játékosok állítólag nagyon nem kedvelték azt a játékstílust, amit Vas László vezetőedző határozott meg, ráadásul a pecsaktual.hu-nak egy meg nem nevezett labdarúgó így fogalmazott: "Az ember boldogan megérkezett az edzésre, aztán fél pillanat alatt nagyon gyorsan elvették a jókedvét a sorozatos negatív megjegyzésekkel, a vállalhatatlan hangnemmel. Arról nem is beszélve, hogy azt éreztették velünk, mintha Florentino Pérez, vagy éppen Aarlo ancelotti járkálna a klubházban. Kézfogás a szemünkbe nézés nélkül…”

 

A cikk arról is ír, hogy a játékosokkal eddig senki sem tárgyalt a hosszabbításról, emellett hozzáteszik: információik szerint a 2022/23-as szezont már nem Vas László irányításával kezdi a csapat.

 

FRISSÍTÉS:

KEDD, 18.20:

Fontos közleményt adott ki a pécsi klub, íme a részletek

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC