nb1.hu

Békéscsaba: az új vezetőedző nagy kérése a szurkolókhoz – reakció

A jelenlegi helyzetről is beszélt.

 

Mint arról korábban már beszámoltunk, Schindler Szabolcs távozását követően Brlázs István Gábor lett a Békéscsaba megbízott vezetőedzője.


 

Az NB II-ben 16. helyen álló klub vasárnap a PMFC-hez látogat, ennek kapcsán nyilatkozott a klubhonlapnak a frissen kinevezett szakember.

 

"Nyilván nem örült senki a kialakult helyzetnek, így aztán lett a héten bőven feladatunk. Schindler Szabolcs távozása után engem kért fel a klubvezetés a vezetőedzői pozícióra, amit ezúton is köszönök és természetesen kötelességemnek is éreztem elvállalni, ami egyben az álmom is volt, hiszen régóta arra készültem, hogy amikor elérkezik az idő, akkor én lehessek a vezetőedző az első csapatnál. A történések gyorsasága és az idő rövidsége miatt csak minimális változtatásokra van most lehetőség, hiszen vasárnap ismét bajnokit játszunk és a fennmaradó öt mérkőzést muszáj olyan szinten teljesítenünk, hogy azzal kiharcoljuk a biztos bennmaradást. Úgy gondolom, hogy meg fogja oldani a csapat, bízom bennük és remélem nem lesz probléma. Nyilván az utolsó mérkőzés megtépázta a srácok idegrendszerét is, de reméljük a hétvégére már ki tudunk ebből lábalni. A rapszodikus szereplésünket viszont mindenképpen megpróbáljuk stabilizálni, amiből viszont az is kiviláglik, hogy jó állományunk van és jó csapat vagyunk, hiszen ha nem így lenne, akkor a jó eredményeket sem tudnánk produkálni. Arra kell sürgősen gyógyírt találnunk, hogy a jó teljesítményt mérkőzésről-mérkőzésre, hétről-hétre ki tudjuk tenni a pályára és akkor relatíve jól végződhet a tavasz. A PMFC stabil és masszív együttes, nagyon megszervezték a védekezésüket és agresszív futballt játszanak, úgyhogy elsődlegesen ehhez kell majd igazodnunk, de mindenképpen eredményesen szeretnénk ezt a mérkőzést is lehozni. Természetesen megértem szurkolóink reakcióját, viszont most tisztelettel arra kérném őket, hogy álljanak mellénk erre az öt fordulóra, mert nagy szüksége van rájuk a csapatnak és a célt csakis együtt érhetjük el! Köszönöm!"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC