nb1.hu

Rendhagyó ankét Győrben, hosszabbító Nyíregyházán

Hivatalos bejelentések.

ETO
 
Megtartotta szokásos szezon előtti szurkolói ankétját a WKW ETO FC Győr labdarúgócsapata, ahol hivatalosan bemutatták az új játékosokat, Hannich Péter sportigazgató és Klausz László vezetőedző pedig ismertette a jövő évi célokat.
 
Nem megszokott környezetben, a DiVino Borbárban tartotta szezon előtti szurkolói ankétját a WKW ETO FC Győr. Az eseményt Horváth Cs. Attila klubigazgató nyitotta meg, majd egyenként bemutatta a klub nyári szerzeményeit. Ezt egy kis játékkal összekötve tette, ugyanis, aki jól válaszolt az új játékosokkal kapcsolatban, kapott egy életrajzi adatokat tartalmazó könyvet, melyet Biczó Zalán írt, ami a kezdetektől a negyvenes évekig foglalja össze az ETO-ban szereplő futballistákat. Az első felszólaló a júliusban kinevezett sportigazgató, Hannich Péter volt, aki elmondta, hogy egy olyan csapatot akar a pályán látni az hétvégén kezdődő bajnokságban, amelynek mindenki ellen reális esélye van a győzelemre, és az utolsó pillanatig küzd. Majd utána Klausz László vezetőedző beszélt a felkészülésről, megjegyezte, hogy nem indult könnyen a munka, hiszen több játékos, aki az osztályozón pályára lépett júniusba, csak később csatlakozott a kerethez. Priskin Tamás csapatkapitány is beszélt a következő szezonról, elmondta, hogy legnagyobb álma, hogy az ETO-val még ez NB I-ben szerepelhessen, amiért ő maga, és a csapat is mindent meg fog tenni. Az ankét végén szurkolói kérdésre Hannich Péter megjegyezte, hogy a Verebes-féle csapatból csak egy volt, ám azt a szellemiséget, azt a támadó futballt akarják átmenteni a mai csapatra, mint ami az akkorira volt jellemző.
 
NYÍREGYHÁZA
 
Hamed Yasinnal mindenben megállapodott a Nyíregyháza Spartacus, így a támadó 2024-ig a Szpari játékosa marad!
 
A labdarúgó egy éve érkezett a klubhoz, és alapember volt az előző idényben. A szudáni válogatottba is többször meghívást kapott, és a Szpari szerette volna megtartani a népszerű játékost, aki további három évre kötelezte el magát Nyíregyházán. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC