nb1.hu

Kapust igazolt a Csákvár, nagy skalpot szerzett a Szpari

Még egy játékost igazolhatnak a Fejér megyeiek.

A Nyíregyháza közleménye:
 
"Útban hazafelé Szlovéniából kis kitérőt tett a Nyíregyháza Spartacus Bad Radkersburgba, ahol a hatszoros izraeli bajnok, hétszeres kupagyőztes, a korábbi magyar szövetségi kapitány Erwin Koeman által irányított Beitar Jeruzsálem volt a Szpari ellenfele.
 
Az első félidőben az izraeliek birtokolták többet a labdát, de vagy elkerülte a labda a kaput, vagy Menczeles hárította a próbálkozásokat. A 35. percben viszont a mieink szereztek vezetést, Hamed Yasin 25 méterről talált a kapuba, 1-0. Fordulás után kiegyenlített volt a meccs, majd a 67. percben megduplázta előnyét a Spartacus, Sigér Ákos talált a kapuba, 2-0. Több gól nem esett, a Szpari győzelemmel zárta az edzőtábort. 
 
Nyíregyháza Spartacus FC – Beitar Jeruzsálem (izraeli) 2-0 (1-0)
Nyíregyháza: Menczeles – Herczku, Papucsek, Jánvári, Nemes – Sigér – Csörgő(Pócsik 69.), Vass, Zamostny,(Kalocsai 88.) Hamed(Gresó 79.) – Novák (Erdei 88.). vezetőedző: Szergej Pacaj."
 
A Csákvár bejelentése:
 
"Csapatunk szombaton délután lejátszotta bajnoki rajt előtti negyedik felkészülési mérkőzését. Meccsről meccsre javul együttesünk teljesítménye, ezúttal már kimondottan jól játszott a Békéscsaba ellen és megérdemelten nyert 3-0-ra.
 
– Tényleg alakulunk, egyre többet kapok vissza azokból az elemekből, melyeket az edzéseken gyakorolunk – értékelt röviden vezetőedzőnk, Mónos Tamás. – Természetesen akadnak hibák, ezeket igyekszünk minél előbb kijavítani. Erre tökéletes alkalom nyílik a ma kezdődő egyhetes büki edzőtáborban is. Három kapussal és 21 mezőnyjátékossal hétfőtől szombatig készülünk a vasi kisvárosban. Auerbach Martin és Zelizi Patrik mellé harmadik hálóőrnek szerződtettük a 20 éves Papp Zsombort, aki a Puskás Akadémián nevelkedett, az elmúlt szezont pedig az NB III-as Lipót együttesénél töltötte. Még egy játékos érkezése várható az átigazolási hajrában.
 
A közös csákvári ebédet követően buszra száll csapatunk és meg sem áll a büki Hotel Répcéig. A szállás elfoglalása után, a helyi sporttelepen – az elmúlt években többször készültünk ott – késő délután már edzést is vezényel a keret tagjainak szakmai stábunk. Kedden két foglalkozás vár a játékosokra, majd szerdán 11 órakor Pápán, a helyi NB III-as gárda ellen lépünk pályára. Csütörtökön és pénteken ismét a gyakorlásé a főszerep, hogy aztán szombaton a Gyirmót vegyescsapata ellen zárjuk Győrben az egyhetes tábort."
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC