nb1.hu

Loki-Szpari: nagyon fontos dolog fog hiányozni

Elképesztő formában vannak a nyíregyháziak.

Rangadók hétvégéje jön az NB II-ben: a 32. játéknap három érdekesnek ígérkező összecsapást is tartogat. A második helyen álló Vasas a hatodik Ajkát látja vendégül, míg a harmadik pozíciót birtokló Gyirmót a negyedik Pécset fogadja. 
 
A listavezető DVSC-nek is fel kell kötnie a gatyáját, mivel az ötödik helyezett Nyíregyházával találkozik a Nagyerdei Stadionban. Nyilván nem csupán az aktuális pozíciók miatt nevezhetjük ezt a párosítást a következő forduló egyik csúcsmeccsének. Köztudott, hogy a két kelet-magyarországi gárda között hosszú ideje nagy rivalizálás megy. Sajnos a járványügyi helyzet miatt a szurkolók ezt a mérkőzést sem tudják a helyszínen megtekinteni. Októberben a Szpari otthonában még nem ez volt a helyzet, közel 6000 drukker követhette figyelemmel az eseményeket a helyszínen:
 

Szpari-Loki: örök igazság Michael Jordan lányától – NB1.hu

 

A Loki egyébként a Dorog elleni vereséggel hangolt a rangadóra, így megszakadt a három győzelemből álló szériája. Toldi Gábor a DVSC honlapjának elmondta, mi dönthet vasárnap.
 
"Tisztában vagyunk az ellenfél eredményeivel és erényeivel, de elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk. Ha mi tiszta fejjel és megfelelő színvonalon futballozunk, akkor biztos vagyok abban, hogy kijön a különbség a két csapat között és ez győzelemmel fog párosulni. Még egyszer hangsúlyozom, senkivel sem kell külön megértetni a DVSC-Nyíregyháza összecsapás jelentőségét, egymást is ösztönzik a játékosaink, ebben a szellemben várjuk a meccset" – nyilatkozta a Loki trénere. 
 
A Szpari önbizalomtól duzzadva várhatja a kezdő sípszót, mivel szerdán 5-0-s győzelmet aratott a Budaörs ellen. Érdekesség, hogy Gálhidi György legénysége 8 játéknap óta nem szenvedett vereséget. 
 
Nézők nélkül nem lesz az igazi ez a rangadó, de abban bízhatunk, hogy a két gárda játékosai olyan teljesítményt nyújtanak, aminek hála azért érdemes lesz megtekinteni az összecsapást, amit az M4 Sport is közvetít.
 
A DVSC-Nyíregyháza meccs vasárnap 12.15-től kezdődik. 
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC