nb1.hu

Siófok: távozhat az Újpestben bemutatkozott középpályás

59 NB I-es meccsen játszott már.

Fontos pontot szerzett szerdán a középcsapat Soroksár otthonában a bennmaradásért harcoló Siófok. A sárga-kékek jelenleg a 17., helyen vannak 31 szerzett ponttal, ugyanúgy, mint ahogyan a 18., Kazincbarcika és a 19. Szentlőrinc, a fontos különbség az az említett gárdák között, hogy két utóbbi kieső helyen van.
 
A Siófokban szerdán, akárcsak 2019 nyara óta szinte mindig (akkor igazolt oda), a kezdőcsapatban kapott helyett Tajthy Tamás, aki tényleg alapembere a gárdának, nemcsak azért játszik, mert nem volt és most sincs más játékos a keretben a posztján.
 
Tajthy egyébként az Újpest játékosaként mutatkozott be az NB I-ben, de játszott Pápán, Mezőkövesden és Győrben is, mielőtt Siófokra került. Az NB I-ben eddig 59 alkalommal lépett pályára, 1 gólt szerezve.
 
Honlapunk úgy tudja, hogy a középpályás szerződése lejár a nyáron és a jelek szerint az nem lesz meghosszabbítva, azaz Tajthy szabadon igazolhatóvá válik.
 
Úgy tudjuk, a télen érdeklődött iránta az egyik feljutásra esélyes csapat, ám a vezetők akkor úgy döntöttek, nem igazolnak pénzért játékost.
 
Tajthy iránt egyébként két másik másodosztályú gárda is érdeklődik már.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC