nb1.hu

DVSC: az új igazolás boldogsága, Husztiék elvárásai

Mennyire elégedett az edzőpáros?

Új időszámítás kezdődött a DVSC-nél ezen a héten, hiszen Kondás Elemértől elköszöntek a debreceniek, a csapat irányításáért Huszti Szabolcs és Toldi Gábor felel. Az edzőpáros vasárnap a Szeged otthonában fog debütálni, a meccs 17 órakor kezdődik.
 
Huszti a Loki hivatalos weboldalának az első benyomásokról is beszélt:
 
"Az edzői stáb azt várja a játékosoktól, hogy élvezzék a futballt, domináljanak, agresszívan játszanak és sokat legyen náluk a labda. Megalkuvást nem tűrve kell futballozni, de élvezni kell a focit. Természetesen nyerni akarunk, de fontos, hogy türelmesen kell játszanunk. Az időjárás nem sokat segített a felkészülésben, de alkalmazkodtunk, alkalmazkodunk mindenhez. Abszolút elégedettek vagyunk a srácok hozzáállásával, tisztességgel beleálltak a munkába, motiváltak. Remélem, ez így is marad, és ezt át tudjuk ültetni a meccsre is. Felszabadult, és nem görcsös Lokit szeretnénk látni" – fogalmazott Huszti Szabolcs.
 
Korábban az is eldőlt, hogy a DVSC-ben folytatja a pályafutását Kalafat Álmos. A 19 éves tehetséget másfél évre vette kölcsön a cívisvárosi alakulat a török Besiktastól. A fiatal futballista elmondta, boldog, tetszik neki a város is. Hozzátette, azért dolgozik keményen, hogy hasznos tagja legyen a csapatnak. Szélsőként és centerként is otthonosan mozog a pályán – ez is kiderül a DVSC által készített videós interjúból. 
 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC