nb1.hu

Megvan a Hali első idei sikere, nagy bajban a Szeged – reakciók

Mátyus elmondta, miben volt jobb a csapata.

Vasárnap 2-1-es sikert aratott Szegeden a Haladás, ezzel két meccses nyeretlenségi sorozatot tört meg a Szombathely, míg a Szeged immáron negyedik meccse nyeretlen.
 
Győzelmével a Haladásnak 36 pontja van, csakúgy, mint a Szolnoknak és a Soroksárnak, ám több győzelmének és a jobb gólkülönbségének köszönhetően a hatodik helyet birtokolja. Ugyan a feljutó második hely 9 pontra van, így feljutási álmokat nem igazán dédelgethetnek a szombathelyi fanatikusok, azonban a biztos bennmaradás minden bizonnyal már megvan.
 
A Szegednek azonban még bőven van félnivalója, hiszen 25 pontos a csapat, ami csak kettővel több, mint amit a kieső helyen álló Kazincbarcika gyűjtött eddig. Ráadásul a következő körben egy nagyon nehéz feladat vár a szegediekre, hiszen Budaörsre utaznak.
 
A két vezetőedző így értékelt a meccs után:
 
Dragan Vukmir (Szeged): ,,Öt hete dolgozom a csapattal megismertem a keretet, ma azonban akadt egy – két játékos, aki csalódást okozott. Felemás mérkőzés volt, ahol az első félidőben eldönthettük volna a magunk javát a mérkőzést, ugyanis számos ziccert kidolgoztunk, amelyeket sajnos nem tudtunk értékesíteni."
 
Mátyus János (Haladás): ,,Az első győzelem mindig fontos! Nagy győzelmet arattunk, hiszen hátrányból álltunk fel egy, a kiesés elöl menekülő csapat otthonában. Hogy miben voltunk jobbak? Csakúgy, mint a Gyirmót ellen, ezúttal is a második félidőben futballoztunk jobban, de ezúttal jól használtuk ki adódó helyzeteinket, végül egy zseniális egyéni megoldásnak köszönhetően sikerült megszereznünk a három pontot. Erővel végig nagyon jól bírtuk és a csapat töretlen küzdőszelleme is nagy dicséretet érdemel."
 
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–SZOMBATHELYI HALADÁS 1-2 (1-1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött. Vezette: Szilágyi Sándor (Kis Zoltán, Belicza Bence)
SZEGED-CSANÁD GA: Varga B. – Ódor, Pejovics, Deák I., Mohl – Jovanovics, Simon Á. –Varga Sz., Germán, Dobos Á. – Grumic. Vezetőedző: Dragan Vukmir
HALADÁS: Verpecz – Schimmer, Mocsi, Debreczeni Z., Németh Milán. – Kiss B., Csilus, Holdampf, Bosnjak – Németh Márió., Medgyes. Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerzők: Jovanovic (16. perc), Németh Márió (44. perc, 11-esből), Medgyes (85. percben)
Sárga lap: Németh Milán (23. perc), Deák (44. perc), Mocsi (84. percben)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC