nb1.hu

Zajlanak az események.

A Csákvár a Gyirmót elleni edzőmeccsen tartotta a főpróbát. A szombati összecsapáson egyetlen gól esett, ezt Lencse szerezte a tizenhatodik percben. 
 
"Sejben eladta a labdát a tizenhatosunk előterében, Vogyicska lekészítette lövésre Lencsének, a hazaiak újdonsült csatára pedig 16 méterről a bal alsóba helyezett" – áll a csákvári weboldal beszámolójában.
 
A vereség ellenére annak örülhetnek a Fejér megyeiek, hogy Tányéros Ádám visszatért. A védőnek nyolc hónapot kellett kihagynia keresztszalag-szakadás miatt. Visinka Ede amiatt bosszankodhat, hogy a felkészülési találkozó 10. minutumában Németh Bence egy rossz mozdulat miatt a földön maradt. Németh nem is tudta folytatni a játékot, kórházba kellett szállítani.
 
A másodosztályban jelenleg 19. helyen álló csákváriak a következő héten a Vasast fogadják a bajnokságban.
 
Gyirmót-Aqvital FC Csákvár 1-0 (1-0)
Alcufer-stadion, zárt kapuk, vezette: Görög Márió (Bertalan Dávid, Bede Tamás)
Gyirmót: Rusák – Major N., Németh B. (Hajdú), Széles, Szegi – Nagy P., Vass Á., Vogyicska – Herjeczki (Horváth O.), Lencse, Heffler N.  (Simon A.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
Aqvital: Markek – Major G., Vaskó, Koch (Csató), László – Mészáros D. (Nándori), Madarász (Posztobányi) – Kocsis B. (Baracskai), Kártik (Magyar), Sejben (Mim) – Daru (Vörös). Vezetőedző: Visinka Ede.
Gólszerző: Lencse (16.)
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC