nb1.hu

Loki-Szpari: a 3. igazolás gólt szerzett, a 4. bemutatkozott – videók

Norvégiából érkezett vissza Magyarországra.

DVSC-Nyíregyháza 0-2 (0-1).
DVSC: Kosicky – Kinyik, Pávkovics, Poór – Bévárdi, Baráth, Haris, Dzsudzsák, Ferenczi – Szécsi, Pintér. Csere: Gróf, Szatmári, Bódi, Varga J., Bényei Á., Tischler, Sós, Lakatos, Füzfői, Talpalló.
Nyíregyháza: Fadgyas (Fejér 46.)– Szokol(Fodor 46.), Papucsek, Végső (Sztankó 81.), Galambos (Szabó 60.), Györgyi (Svedyuk), Márkus(Farkas 46.), Paku (Trencsényi 60.), Starosta (Papp 46.), Kovács (Pataki 60.), Gresó (Tangel 46.(Oláh 87.))
Gólszerző: Gresó (29.), Papp (62.)
 
A magyar labdarúgás egyik emblematikus rangadója a DVSC és a Nyíregyháza csatája, a két fellegvár tegnap felkészülési mérkőzésen mérte össze az erejét. A találkozót a vendég nyírségiek 2-0-ra nyerték meg, a Loki honlapjának a tájékoztatása szerint az első félidőben csúnyán eladott labda után, a másodikban 11-esből szereztek gólt a vendégek.
 
 

Játékosokat adott kölcsön a Loki a DEAC-nak

 

 
Az első gólt egyébként az a Gresó Mátyás szerezte, aki Szokol Zsolt és Paku Roland után a Szpari negyedik téli szerzeménye volt. Ám a tegmapi edzőmeccsen bemutatkozott a negyedik szerzemény is, aki az első félidőben játszott, róla a következőket jelentette a Nyíregyháza:
 
„Megegyezett a Nyíregyháza Spartacus FC Márkus Attila Márkkal,így ő a Szpari negyedik igazolása. A középpályás 11 évesen került Norvégiába, a Viking F.K Stavanger első osztályú csapatában nevelkedett 19 éves koráig. Legutóbbi klubja a Baerum Sk csapata volt, és 32 mérkőzésen 8 gólt szerzett. A 24 éves labdarúgó több NB II-es klub érdeklődését is felkeltette, de 2 hete a Nyíregyházával készül, és meggyőzte a szakmai stábot teljesítményével. Fél + 2 éves szerződést írt alá a Szparihoz.”
 
ÍME, A TEGNAPI TALÁLKOZÓ GÓLJAI:

DVSC-Nyíregyháza SFC felkészülési mérkőzés

(null)

 

 

DVSC-Nyíregyháza SFC felkészülési mérkőzés

(null)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC