nb1.hu

Nyíregyháza: tárgyalások a csapat megerősítéséről

Mindenképpen igazolnia kell a Szparinak.

A feljutást jelentő második helytől 11., míg a legjobb kieső helyezéstől 9 pontra van az a Nyíregyháza Spartacus, mely mégis jól teljesített az ősszel, hiszen a koronavírus-járvány azért sújtotta kiemelten a csapatot, mert eleve kevesebb játékos állt a rendelkezésére Gálhidi György vezetőedzőnek, mint az ideális lett volna.
 
A szakvezető a klub Facebook-oldalának elmondta, mikor és hogyan kezdődik majd a téli felkészülés: 
 
„A Covid után visszatérők folyamatosan dolgoznak majd, hogy visszanyerjék erejüket, és a keret többi tagja is egyéni edzéstervet kapott, majd két hét múlva online tréningek lesznek. A közös munkát január 3-án kezdjük, ekkor mindenki átesik egy tesztelésen, de elővigyázatosságból az első napokban külön csoportokban dolgozunk majd a játékosokkal. Edzőtáborba nem utazunk, kockázatos is lenne most ilyen körülmények között, és minden adott ahhoz itthon is, hogy felkészülhessünk a rajtra. Egyedül a műfű az ami kicsit zavaró, ez jobban terheli az ízületeket, az izomzat egy részét, ezért jelenleg is keresünk olyan ősgyepes pályát, ahol valódi füvön is dolgozhatunk.”
 
 

Szpari-Loki: örök igazság Michael Jordan lányától – NB1.hu

Forrás: Nem sok meccsre emlékszem, vagy hogy játszani láttam. A szurkolókra emlékszem, hogy hangosak voltak. Folyton ordítottak. Brutális volt. (Jasmine Jordan, Michael Jordan lánya a Netflixnek az apjáról szóló, életrajzi dokumentumfilm sorozatban) Szerelmesek! Mindannyian! Le sem tudnák tagadni! Egyik sem volt jobban vagy kevésbé a másiknál, mindannyian annyira és úgy, hogy nem létezik olyan tudás, mely képes lenne a megfogalmazására.

 
Mint előbb írtuk, az ideálisnál kevesebb játékos alkotta a Nyíregyháza keretét, ezért a Szparinak mindenképpen igazolnia kell vagy kellene ahhoz, hogy ne legyenek gondjai a tavasszal. A jelek szerint a tárgyalások már megkezdődtek, legalábbis a vezetőedző tájékoztatása szerint:
 
„Ősszel sajnos a kispadról beszállva kevés olyan játékos volt, aki pluszt tudott volna adni, és eldönteni egy-egy meccset. Ezen szeretnénk változtatni, és megerősíteni a keretet a téli szünetben. Van akivel közel állunk a megállapodáshoz, de olyan is van akinek élő szerződése van, így ott jelenlegi klubjával is tárgyalnunk kell.”
 
A Nyíregyháza egyelőre 3-4 játékossal folytat előrehaladott tárgyalásokat.
 
FRISSÍTÉS, 16.25:

Nyíregyháza: szerződésbontások

ÍME, A SZPARI HIVATALOS BEJELENTÉSE: Két játékossal közös megegyezéssel szerződést bontott a Nyíregyháza Spartacus. Gyurján Bence két éve tért vissza a Szparihoz, és bár sérülés hátráltatta, negyven bajnokin lépett pályára, főként az előkészítésben jeleskedett és 2 gólt szerzett. Ősszel 9 találkozón kapott lehetőséget. Szintén felbontották a felek Kártik Bálint kontraktusát is.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC