nb1.hu

Várhidi sajnálja, a Szeged fejlődő tendenciája

Dobos hibát is látott.

Az NB II előző fordulójában a Kaposvár hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Szegedtől. Az első félidő nem hozott gólt, majd a Tisza-partiak öt perc leforgása alatt kétgólos fórra tettek szert. Előbb Simon köszönt be a 60. percben, majd nem sokkal később Varjas a saját kapuját vette be. Egyébként a kaposvári oldal ritkán látható öngólnak nevezte a jelenetet. A Rákóczi az utolsó pillanatokban Balázs büntetőjével szépített. 
 
A két vezetőedző közül nyilván Dobos Barna értékelhetett boldogabban.
 
Várhidi Péter: "Úgy indult neki ennek a találkozónak, hogy nyernünk kell. Az első tíz percben helyzetekig jutottunk, majd volt egy kapufánk, s ez volt a meccs fordulópontja. Ezt követően erődemonstrációt tartott a Szeged, a párharcokban nem tudtuk felvenni velük a versenyt, így jogosan szereztek vezetést. Egy góllal mindenképp jobbak voltak, de sajnálom a végjátékot, hiszen ebben akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést." (rakoczifc.hu)
 
Dobos Barna: "Taktikusan, fegyelmezetten és jól játszottunk. Örülünk a győzelemnek, de tudjuk, hogy van miben javulnunk, hiszen a hajrában a tizenegyesnél hibát követtünk el. Ezzel visszajöhetett volna a mérkőzésbe az ellenfél, de már nem maradt rá idő. Bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken ugyanezt a fejlődő tendenciát mutatjuk." (rakoczifc.hu)
 
A Szeged a 12., a Kaposvár pedig a 15. helyen áll a táblázaton.
 
Kaposvári Rákóczi FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–2 (0–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 540 néző. V.: Horváth T. (Bede T., Bertalan).
Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Nagy J., Nagy T., Varjas Z., Vachtler – Gál – Szabó B. (Földi, 75. p.), Szakály A., Balázs Zs., Andric (Erdei, 62. p.) – Szarka. Vezetőedző: Várhidi Péter.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Varga B. – Ódor, Szilvási, Deák, Mohl – Oláh, Simon Á. (Gajdos, 61. p.) – Kóródi, Jovanovic, Varga Sz. (Bitó, 91. p.) – Dobos Á. (Grumic, 89. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.
Gólszerzők: Balázs Zs. (92. p. – 11-esből), illetve Simon Á. (61. p.), Varjas Z. (65. p. – öngól).
Sárga lap: Szarka (69. p.), Szabó B. (74. p.), Vachtler (77. p.), illetve Oláh (39. p.), Varga Sz. (74. p.), Mohl (92. p.).
 
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC