nb1.hu

Csaba-Szpari: első meccs Schindler távozása után – VIDEÓ

Ez a párosítás mindig rangadó.

A válogatott szünet után egy rangadóval folytatódik az NB II, Békéscsabára látogat a Szpari.
 
Ez a párosítás mindig rangadónak minősül, attól függetlenül, hogy éppen melyik osztályban találkozik a két csapat, vagy, hogy éppen milyen formában vannak. Mind a két oldal rendkívül jó szurkolótáborral rendelkezik, így a valódi meccshangulat garantált.
 
Békéscsabáról nem régiben távozott Schindler Szabolcs, aki a Vasas vezetőedzőjeként dolgozik tovább. ía szakmai stáb Pásztor József szakmai vezetővel egészült ki, a többségi tulajdonos kifejezett kérésére.
 
A Békéscsaba kifejezetten jól kezdett, jelenleg egyedül veretlen az NB II-ben. A legutóbbi meccsen a Dorog vendégeként aratott 2-0-ás sikert, jelenleg az 5. helyen áll a tabellán 13 ponttal.
 
A Nyíregyháza sem áll rosszul, azonban már nem veretlen. A DEAC és az ETO személyében már legyőzőre talált, azonban ugyanannyi ponttal rendelkezik, mint az Előre, ráadásul egy hellyel előrébb is van a tabellán. A legutóbbi meccsén a Szpari is győzni tudott, hazai pályán a Kazincbarcika ellen.
 
A Békéscsaba az alábbi videóval hangolódik a meccsre:

Beharangozó: Békéscsaba 1912 Előre – Nyíregyháza Spartacus FC

Merkantil Bank NB II Liga 2020/2021. 8. forduló Időpont: 2020. szeptember 13. (vasárnap) 17:00 óra Helyszín: Békéscsaba, Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC