nb1.hu

Vasas-Loki: Kondás reagált az angyalföldi edzőváltásra – ELŐZETES

A Vasas-drukkerek ígéretet kaptak.

A válogatott szünet előtt a hetedik fordulót rendezik meg az NB II-ben. A játéknap egy igazi rangadóval indul: a Vasas a DVSC-t látja vendégül. A szezon előtt a többség ezt a két csapatot tartotta a legesélyesebbnek arra, hogy a következő idényben már az NB I-ben szerepeljen. Az angyalföldiek rajtja nem sikerült jól, hiszen a begyűjthető 18 pontból csak 9-et szereztek meg. A Budaörs elleni vereség után Bene Ferenc távozott, a hajdúságiak ellen Tóth András irányítja a fővárosi alakulatot. Tóth egyébként beszélgetett a Vasas-szurkolókkal, akiknek azt ígérte, hogy a csapat csúszni-mászni fog a győzelemért.
 

A debreceniek ugyan jelenleg vezetik a táblázatot, de idegenben nem robog a Loki, ezt mutatja, hogy a Siófok és a Gyirmót otthonában is pontokat hullajtott a piros-fehér klub. Kondás Elemér úgy véli, az edzőváltás ellenére nem fog gyökeresen megváltozni a Vasas futballja.
 
"Véleményem szerint még néhány mérkőzést játszani kell a csapatoknak ahhoz, hogy kialakuljon az erősorrend. A bajnokság kezdetekor sokan azt hangoztatták, hogy a DVSC és Vasas a feljutás két legnagyobb esélyese, de láthatjuk, a másodosztályban mindenkivel számolni kell, nem lehet senkit sem leírni. Ezt hétről hétre bizonyítja a Haladás, a Szolnok, a Gyirmót és az Ajka is, meglepetés érhet bennünket, ha valaki ellen nem koncentrálunk. Mivel a Vasas az eddigi vezetőedzőjét, Bene Ferencet menesztette, a másodedző kollégája irányítani majd a csapatot a hétvégi mérkőzésen. Nem tudom, mennyire nyúl bele a csapatba, de két nap alatt nem lehet nagy változásokat eszközölni. Készültünk a Vasas korábbi mérkőzéseiből, szerintem valami hasonlót játékra törekszenek majd, de elsősorban magunkra kell koncentrálni" – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Kondás.
 
A Vasas-DVSC meccs szombaton 18.15-kor kezdődik.
 
Az NB II vasárnapi programja:
 
17.30: Soroksár SC–Aqvital FC Csákvár
17.30: Dorogi FC–Békéscsaba 1912 Előre
17.30: DEAC–WKW ETO FC Győr
19.00: Pécsi MFC–Szentlőrinc
19.00: Kaposvári Rákóczi FC–Szombathelyi Haladás
19.00: FC Ajka–Budaörs 
19.00: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–BFC Siófok 
19.00: Gyirmót FC Győr–Szolnoki MÁV FC 
19.00: Nyíregyháza Spartacus FC–Kazincbarcika SC 
 
A tabella a linkre kattintva érhető el

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC