nb1.hu

Csákvár: távozók

Hivatalos bejelentés.

 

A Csákvár közleménye:

 

"Kihasználva a “korai” szezonzárást, már most megkezdődhet a következő bajnokságra tervezett keret kialakítása. Első körben természetesen a jelenleg klubunkhoz tartozókkal zajlanak a tárgyalások. Három játékos biztosan távozik az idei keretből, illetve egynek felajánlotta szakmai stábunk, ha talál magának csapatot, szabadon távozhat.

A kapus Hermány Bence 2018 januárjában érkezett Csákvárra. A tavaszt végig védte, ám a következő idénytől a kispadra szorult, előbb Tóth Balázs, majd Markek Tamás állt a gólvonalunk előtt, így nem meglepő, hogy nem marasztalta vezetőedzőnk. Kiprich Dávid a keret egyik legrégebben Csákváron futballozó játékosa, akadt olyan találkozó, amikor csapatkapitányként vezette ki együttesünket a pályára. Három éven keresztül meghatározó tagja volt gárdánknak, ám az elmúlt fél évben már csak négy alakalommal került a kezdőbe. Januárban is felmerült annak lehetősége, hogy távozik, ám végül maradt klubunknál, most nyáron viszont biztosan távozik. Galambos Ádám három éve Mosonmagyaróvárról érkezett, s amikor nem volt sérült, általában rendszeresen játéklehetőséghez is jutott. Információink szerint Nyíregyházán szívesen látnák a következő szezonban.

A télen, Ajkáról érkezett Szabó Norman szerződése ugyan él, ám nem tudott helyet követelni magának a csapatban. Amennyiben a több játéklehetőség reményében távozni szeretne, nem gördítünk akadályt távozása elé.

Keretünk többi tagját szeretnénk megtartani, velük folyamatosan egyeztet szakmai stábunk."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC