nb1.hu

Újabb, fontos jel a költségvetésről.

Amikor a bajnokság elején Bélteky Róbert, a Budafok tulajdonosa, illetve Jakab János, tiszteletbeli elnök arról nyilatkoztak a Nemzeti Sportnak, hogy akár a jövő évi, NB I-es tagsághoz is megvan már az anyagi fedezetük, sokan kétkedve fogadták a szavaikat.
 
És hiába teltek és múltak előbb a napok, a hetek, majd a hónapok, és szárnyalt mellé a Budafok (jelenleg a második, azaz feljutó helyen áll a gárda), még mindig úgy voltak vele a legtöbben, hogy úgysem akarnak feljutni a piros-feketék, mert nincsen meg rá az anyagi fedezetük.
 
Április 3-án viszont újabb nyilatkozat jelent meg a sportnapilapban, melyben Bélteky elmondta, az éves költségvetés rendben van, vállalnák az NB I-es tagságot olyannyira, hogy a csapatnál senkinek nem vonnak le a fizetéséből, hiába tombol és tombol majd még jobban a fertőzés.
 
És most itt az újabb jele annak, hogy a klub rendben van gazdaságilag. Az önkormányzatnak nyújtott támogatás összege ugyan nem lett bejelentve, de minden összeg számít, arról nem beszélve, hogy a világ bármely részén is történik bármilyen mértékű anyagi felajánlás, azt meg kell becsülni, az adakozókat tisztelni kell ugyanúgy, mint a frontvonalban harcolókat.
 
Arról nem beszélve, hogy sajnos, és ezért senkit nem érhet szemrehányás, nagyon sok klub nem is tud támogatást nyújtani a koronavírus-járvány elleni küzdelem megsegítéséhez, mert a túlélésért küzdenek.
 
Tiszta szívből reméljük továbbra is, hogy minden klub, minden alkalmazott és minden ember a világon egészségesen és a lehető legjobban vészeli át a kialakult és több szinten is fájdalmas világjárványt.
 
A Budafok bejelentését Csizmadia Csaba vezetőedző tette meg. És még egyszer a lényeg: ha a klubnál nem lenne anyagi biztonság hosszútávon, akkor nem tudnák segíteni az önkormányzatot és a kerület lakosait.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC