nb1.hu

Íme, a bizonyíték: tiszteli a Tiszakécske a Vasast

Nemcsak csalódott, hanem mérges is volt az új edző.

A 16. helyen áll a másodosztályban a Tiszakécske, 5 ponttal megelőzve a kieső helyen szerénykedő Haladást. A Duna Aszfalt a Vasas vendége lesz vasárnap a következő fordulóban.
 
A kécskeiek nem kezdték túl jól a tavaszt, mert az első játéknapon 2-0-ra kaptak ki otthon az ETO-tól, majd 2-2-es döntetlent játszottak a Kazincbarcikával, szintén hazai környezetben.
 
Azaz, a vezetőedzői posztra télen kinevezett Virágh Ferenc még nem érezhette meg a győzelem ízét a tanítványaival.
 
A barcikaiak elleni döntetlen azért is fájó a kécskeiek számára, mert a 76. percben még 2-0-ra vezettek, majd Simon Márk átlövésből szétforgácsolta a lécet. Majd jött egy védelmi hiba, szépített a vendégcsapat, utána meg a 93. percben kiegyenlített.
 
 
 
Az új szakvezető nemcsak csalódott, hanem mérges is volt a lefújás után, és ezt saját maga vallotta be a klubhonlapnak adott értékelésében:
 
„70 percig nagyjából az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. A szünetben direkt felhívtam a játékosok figyelmét arra, hogy ne hibázzunk hátul, egyszerűen játsszunk, mert a Barcika van olyan jó csapat, hogy ha megérzi a vér szagát, akkor kihasználja majd a lehetőségeit. Nem tudtuk megrúgni a harmadik gólt, pedig benne volt a meccsben. Volt két-három olyan lehetőségünk, amiből eldönthettük volna a találkozót. Ez nem történt meg. Érthetetlen számomra, ahogy a belső védőink hátul elkezdtek passzolgatni, amikor csak arra vártak a vendég játékosok, hogy letámadhassák őket. Nem csak csalódott vagyok, hanem mérges is. Odaadtunk egy pontot a Barcikának.”
 
A Tiszakécske tehát a Vasas vendége lesz. Annak a Vasasnak, mely gárda 0-0-t játszott az első idei meccsen az Illovszky Rudolf Stadionban a Békéscsaba ellen, majd Ajkán nyert 3-2-re. A piros-kékek korábban 6-szor voltak magyar bajnokok, 4-szer nyerték meg a Magyar Kupát, és régebben klasszisok sorát adták a magyar és az egyetemes labdarúgásnak.
 
Éppen emiatt tisztelik is leendő ellenfelüket a Tiszakécskénél.
 
Íme, a bizonyíték:

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC