nb1.hu

Szpari: négy játékossal bővült a keret

Megtalálták Jova "helyetteseit".

Szurkolói ankéttal hangolt a Szpari az NB II tavaszi idényére. Az eseményen bejelentették, hogy Boda Balázs, Bálint Ákos, Szokolai Márk és Matyi Zoltán személyében négy fiatal játékossal is profi szerződést kötöttek. Rajtuk kívül Györgyi Arthur, Patvaros Zsolt, Ásványi Balázs, Forgács Dávid és Fadgyas Tamás érkezett a klubhoz a téli átigazolási időszakban. 
 
"Ez most egy nagy lehetőség számukra, de hangsúlyoztam a fiatal játékosoknak, hogy nem elég bekerülni a felnőtt keretbe, bent maradni, sokkal nehezebb. Tehetséges labdarúgók, akik szép jövő előtt állnak. A következő időszakban eldől, hogy milyen játékos válik belőlük" – fogalmazott Lengyel Roland vezetőedző
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Ugrai elhagyta a csapatát – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A csapattól távozott Jova Levente, a rutinos kapus a Vasas ajánlatára bólintott rá. Jova nem csak a védései miatt volt fontos láncszeme a nyíregyházi gépezetnek: öt büntetőt is gólra váltott, nála több találatot csupán Hornyák Marcell szerzett a Szpariban. Elhangzott, hogy a tizenegyesek elvégzése két futballista feladata lesz. Hozzátették, Jova meghatározó játékosnak számított az együttesben, szerették volna megtartani, de ez nem sikerült. 
 

Jova Levente góljai – videó

Elképesztő szériát produkált. Lengyel Roland vezetőedzővé történt kinevezése után mind a 6 bajnokiját megnyerte az addig már majdnem a kiesők között emlegetett Nyíregyháza. Ám a feltámadás mellett volt még egy eléggé figyelemre méltó sorozatuk a piros-kékeknek. Ezt Jova Levente szolgáltatta, aki kapus létére 5 gólt is szerzett a bajnokságban.

A Szparinál az a cél, hogy főleg helyi játékosokra építve meghatározó gárda legyen az NB II-ben. A drukkerek azt is megtudhatták, hogy az Örökösföldi Edzőcentrum megvalósítása reális lehet. A stadionnal kapcsolatban elhangzott, hogy további tervezési munkákra van szükség, de bíznak benne, hogy 2020-ban elindulhat a beruházás.
 

Nyíregyháza Spartacus szurkolói ankét

 

A Nyíregyháza vasárnap a Soroksárt látja vendégül. Lengyel Roland legénysége a hetedik helyen áll a táblázaton, jelenleg 31 ponttal rendelkezik az egylet. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC