nb1.hu

Csákvár: öt játékos is érkezhet a Puskás Akadémiától

Spanyolországban készült a csapat a tavaszi idényre.

A hétvégén folytatódik a küzdelem az NB II-ben. A negyedik helyen álló Csákvárra rangadó vár, hiszen a második pozíciót birtokló Budafok otthonában vendégeskedik. A Fejér megyei együttes Spanyolországban egyhetes edzőtáborban vett részt. Visinka Ede együttese a VSG Altglienicke alakulatától 3-2-es vereséget szenvedett, a Shonan Bellmare ellen 2-2-es döntetlent játszott, míg a Krasznodar B 5-2-re győzte le a csákváriakat.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Ugrai elhagyta a csapatát – NB1.hu

 „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A téli átigazolási szezonban Deutsch László és Nándori Botond a Puskás Akadémiához került, Csató Martin pedig a Vasasban folytatja a pályafutását. Deutsch 1174 percet töltött a pályán az őszi szezonban, Nándori három találatot szerzett 952 minutum alatt, míg Csató 1638 percet kapott a bizonyításra. Érkezési oldalon eddig csupán Szabó Norman neve szerepel, de a csákvári edző szerint nem zárható ki, hogy újabb játékosokkal bővül a keret.
 
"Büszkék vagyunk rá, hogy Deutsch Laci és Nándori Botond nem csak felkeltette a Puskás Akadémia figyelmét, de az NB I-es keret teljes jogú tagjaként készült az elmúlt hetekben a felcsúti alakulattal. Rajtuk kívül Csató Martin távozott, őt kivásárolta szerződéséből a Vasas. A távozók helyére egyedül az Ajkáról szerződtetett Szabó Norman érkezett, azaz kettővel csökkent a keret létszáma, ám szükség esetén a kooperációs szerződésnek köszönhetően továbbra is öt fiatalt kaphatunk a Puskástól. A felkészülés alatt velünk dolgozó négy akadémista most visszatér az NB III-as gárdához, de tavasszal heti rendszerességgel csatlakoznak felnőtt keretünkhöz" – nyilatkozta Visinka Ede, aki a Budafok elleni összecsapással kapcsolatban elmondta, szeretnének pontot vagy pontokat szerezni a feljutásra pályázó ellenfél otthonában. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC