nb1.hu

ETO: újabb két játékos távozott

Alakul a Rába-parti alakulat kerete.

Az ETO FC Győr jelenleg az ötödik helyen áll a táblázaton. A Rába-parti alakulatnál mozgalmasan telik az átigazolási időszak, az érkezési oldalon többek között Priskin Tamás, Gaál Bálint, Kiss Máté, Tömösvári Bálint, Simon András és Simon Ádám neve szerepel.
 
A zöld-fehérek ezúttal arról számoltak be, hogy Simon Márk és Borbély Bálint személyében két labdarúgó int búcsút a klubnak. A 23 éves Simon ebben a szezonban 281, míg a 30 esztendős Borbély 621 percet töltött a pályán az NB II-ben. Érdekesség, hogy néhány napja Domonkos Kristóf és Gránicz Patrik távozását jelentették be a győriek. 

Két játékos is távozott a Győrtől

Közös megegyezéssel bontották fel a szerződéseket. "Gránicz Patrik a 2019/2020-as szezon elején érkezett az ETO-hoz, 10 alkalommal lépett pályára, hatszor kezdőjátékosként és négyszer csereként. Domonkos Kristóf szintén a 2019/2020-as szezon elején érkezett, az ETO-ban egyszer kapott lehetőséget csereként, az őszi szezon nagy részét kölcsönben a Komárno csapatánál töltötte.

 
Íme a győriek közleménye a távozókról:
 
"Simon Márknak lejárt a kölcsönadási szerződése, így visszatér a Paksi FC-be, valamint Borbély Bálintnak szintén lejárt a szerződése, melyet a felek nem kívántak meghosszabbítani.
 
Simon Márk 2019 nyarán érkezett hozzánk kölcsönbe, 11 alkalommal lépett pályára, ezalatt egy találatot szerzett az ASR Gázgyár elleni kupamérkőzésen.  
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Borbély Bálint szintén a 2019/20-as szezon elején érkezett hozzánk, 12 alkalommal lépett pályára, ebből nyolcszor kezdőként.  
 
További sok sikert kívánunk a játékosoknak a pályán és azon kívül egyaránt!"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC