nb1.hu

Angyalföldön elkezdődött az alapozás

Az egyik új edző is beszállt a tréningbe.

Megkezdte a téli felkészülését a tulajdonosváltáson átesett Vasas, az anyaegyesület munkatársai jártak kinn az edzésen.
 
Szurkolói szemmel nézve, teljesen érthetetlen, hogy az FC honlapja csupán két mondatban számolt be a tréningről. Képek ugyan készültek, azonban a tájékoztatás szinte a zérus felé konvergált, amit az FC honlapjának a szerkesztői közzétettek. Ha egy csapat szurkolói nem tudnak megfelelően tájékozódni a szeretet csapatuk honlapjáról, akkor ott már nagyon nagy a baj. Emiatt különbőző fórumokon egy ideje háborognak is a drukkerek. 

Vasas: Zalaegerszegről érkezhet a specialista – NB1.hu

 

A hőmérséklet is az FC honlapjának a tájékoztatásához volt hasonló, mínusz 3 foknál nem volt melegebb péntek délelőtt a Fáy utcában. A foglalkozást immáron ifj. Bene Ferenc és Tóth András vezényelte, ahol minden hadra fogható játékos jelen volt, egyedül Murka Benedek végzett csak futómunkát. 9-kor az öltözőben tartott eligazítás a vezetőedző, majd a műfüves sátorban tartott egy stabilizációs-mobilizációs rávezetést, majd a kinti edzőpályán 90 percen keresztül labdával is gyakoroltak a játékosok. Az edzés után Bene és Tóth nyilatkozott a VasasTV-nek. A VasasTV-t az anyaegyesület, tehát a Vasas SC tartja fenn, ami 1%-os tulajdonrésszel rendelkezik a Vasas FC-ben.
 
Bene némileg elérzékenyült az eligazítás előtt, azonban hamar rátért a feladatra. Elégedett volt a játékosok teljesítményével az első edzés után, mindenki odatette magát. Tóth András végre hazatért, nagyon örült a felkérésnek. Játékosként már ismerte egymást a páros és edzőként is hamar megtalálták az összhangot. Az edző szerint ugyan két és fél órás volt a foglalkozás, ám ebből 80-at tekintett csak tényleges edzésnek. Hosszabb edzésekkel is készül a játékosok számára, hiszen profi labdarúgókról van szó. 

Specialisták érkezhetnek a Vasas szakmai stábjába is

 

Tóth tevékenyen is részt vett az edzésen, bár nem szeretne ezt rendszeresíteni, mert fontos, hogy egészségesek legyenek a játékosok. Nyugat-európai modellt szeretnének kiépíteni, emellett azonban eredményesek is szeretnék lenni. Bene célja, hogy érdemes legyen a Vasasban focizni és, hogy a a klubot és a szurkolókat is visszaállítsák a dicső múlthoz hasonló útra.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC