nb1.hu

Lehet, tavasszal sem térhetnek haza, átalakulhat a játékoskeret.

Huszonkét forduló után a 14. helyen áll a bajnoki táblázaton a Kazincbarcikai SC. A klub vezetői december 5-én megköszönték az addigi vezetőedző, Gálhidi György munkáját, az utolsó két meccsen segítője, Dzurják József irányította a gárdát. És úgy néz ki, ez a tavasszal is így lehet.
 
Gulyás Tibor, a KBSC FC Kft. ügyvezetője ugyanis a következőket mondta a boon.hu-nak:
 
„Végleges döntés egyelőre nem született ebben a kérdésben, de nagy az esély rá, hogy ezt a bajnokságot Dzurják Józseffel, és a jelenlegi stábbal fejezzük be. Aztán majd nyáron szeretnénk hosszabb távra megoldani az edzőkérdést.”
 
Gulyás a keretben várható változásokról is nyilatkozott a megyei portálnak:
 
„Biztos, hogy lesznek a keretben változások, pillanatnyilag úgy néz ki, hogy körülbelül négy-öt, bizonyos posztokon, de még tárgyalunk játékosokkal, azokkal is, akik esetleg nem nálunk folytatnák, és olyanokkal is, akik érkeznének. Bízom a csapatban, hogy azokat a pontokat, amiket az ősszel elhullajtottunk, azt majd a folytatásban vissza tudjuk, tudják hozni.”
 
 

Élő közvetítés az átigazolásokról – edző is ment Jova után a Szparitól – NB1.hu

 

 
Barcikán az is kérdés, hogy a gárda mikor tud hazatérni a putnoki albérletből, mikor fejeződik be a stadionrekonstrukciójuk első fázisa az Akácfa úti sporttelepen.
 
„November végén arról beszéltem klubunk honlapján, hogy 2020. februárjában az első hazai meccsünket már itthon játszhatjuk, de most már bizonyos, hogy ez az időpont, az ekkori hazaköltözés nem tartható. Bizonyos időjárási tényezők is belejátszottak abba, hogy már többször tolnunk kellett az átadás idejét, de remélem, hogy a szükséges eljárások hamarosan lezárulnak, a beköltözéshez elengedhetetlen iratok a rendelkezésünkre fognak állni. A hazai, tavaszi összecsapásainkat így még továbbra is Putnokra tervezzük.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC