nb1.hu

Téli felkészülés egyik slágermeccse: Szpari-Loki

Legendás párosítás jött létre.

Magyarország egyik legnagyobb rangadóját rendezik meg egy edzőmeccs keretén belül, összecsap a Debrecen és a Nyíregyháza.
 
A legendás összecsapás az elmúlt időkben igazi ritkaságnak számít, hiszen két különböző osztályban játszanak a csapatok. A keleti rangadó mindig is kiemelt figyelmet kapott a bajnokságban, tömött lelátók jellemezték ezeket a meccseket. Szurkolói szempontból is igazán izgalmas ez a párosítás, hiszen kiváló szurkolótáborral rendelkezik mind a két fél. Annak ellenére, hogy nem tétmeccsen találkozik a két gárda, az érdeklődés hasonlóan nagy lehet. A két csapat közül a Nyíregyháza van jobb formában, akik az őszi szezon végére igencsak belehúztak, míg a debrecenieknél hamarosan új edző bizonyíthat a kispadon.

DVSC: lemondott Herczeg András – NB1.hu

DVSC: lemondott Herczeg András

ÍME A NYÍREGHYÁZA BEJELENTÉSE AZ EDZŐMECCSRŐL:

 
EDZŐMECCS A DEBRECEN ELLEN
Január 11-én felkészülési mérkőzést játszik a Szpari.
 
Január 6-án kezdi a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus, és nem kell sokat várni az első edzőmérkőzésre sem. A Nyíregyháza Spartacus és a Debrecen megegyezett, hogy január 11-én 12 órától egymás ellen játszik majd a két gárda. A helyszín az időjárási körülményektől függ. Amennyiben nem lesz csapadék, füvön játszanának az együttesek, a helyszín pedig ebben az esetben Debrecenben a Pallagi Edzőközpont. Ha az időjárás műfűre kényszeríti a csapatokat, akkor Nyíregyházán, a Városi Stadion műfüves pályáján rendezik a találkozót.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC