nb1.hu

Megvan a Tiszakécske vezetőedzője

Nyilas Elek a játékoskeret érintő változásokról is beszélt.

A 16. helyen telel a Tiszakécske, 6 ponttal megelőzve a legjobb kieső helyen tanyázó, óriási gondban lévő Haladást. A szurkolók viszont elégedetlenek a gárda szereplésével.
 
A csapat Simon Antal vezetőedző irányításával kezdte meg a szereplését a bajnokságban, ám idővel Simon távozott, a helyét Vírágh Ferenc vette át, ideiglenes jelleggel.
 
Nyilas Elek klubigazgató viszont a következő bejelentést tette a klub honlapján:
 
„Virágh Ferencet kineveztük vezetőedzőnek. A munkáját a továbbiakban is Nagy Zsolt és Vellai Áron segíti majd. Virágh Ferenc megérdemli, hogy megkapja a lehetőséget, az elkezdett munka így remélhetőleg folytonos és sikeres marad. Nagyon sok sikert kívánunk neki!”
 
 
Nyilas beszélt a játékoskeretet érintő változásokról is:
 
„Természetesen látjuk a problémákat is és rajta vagyunk a megoldásokon. Lesznek személycserék, hiszen vannak olyan labdarúgók, akik kevesebb játéklehetőséget kapnak. Nekik segíteni fogunk, hogy más klubokhoz igazoljanak a több játéklehetőség reményében. Már azon is dolgozunk, hogy olyan játékosokat is igazoljunk, akik segíteni tudnak mind a védelemben, mind a középpályán és a csatársorban is. Sokszor hallottam arról különböző fórumokon kritikát, hogy milyen játékosokat igazoltunk az elmúlt időszakban. Ezzel kapcsolatban szeretném leszögezni – nem a magam védelmében-, hogy a játékoskeret kialakításánál elsősorban a mindenkori vezetőedző véleménye a perdöntő. Természetesen, ami az én hibám, azért a mindenkori felelősséget vállalom. Van egy klubfilozófiánk, van egy elképzelésünk, ami alapján közösen alakítjuk ki a keretet a rendelkezésünkre álló forrásokból, lehetőségekből. Mióta itt én szakmai igazgatóként dolgozom, ehhez a klubhoz olyan játékos nem került, akit a vezetőedző ne szeretett volna a csapatában tudni. Nagyon bízom benne, hogy amit a vezetés és a szurkolók várnak tőlünk, azt sikerül megvalósítanunk tavasszal és az elkövetkező években, de ez nagyobb egységet és összefogást igényel a lelátón és a csapat tájékán is. Úgy gondolom, hogy csak akkor tudunk sikeresek lenni, ha egymást segítjük és amikor baj van, odaállunk a másik mellé.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC