nb1.hu

Magyar Kupa: visszavágott a Hali a Budafoknak – reakció

Lendületbe hozhatja a zöld-fehéreket ez a győzelem.

A bajnokságban remeklő Budafok látogatott, a bajnokságban meglehetősen küszködő Haladáshoz.
 
A Haladás nagyon szenved a bajnokságban, jelenleg 4 pontra van a bennmaradástól. A Budafok viszont remek formában van, a második helyet birtokolják a bajnokságban, 5 pont az előnyük a 3. Csákvár előtt. A felek majdnem egy hónapja már megütköztek a bajnokságban, akkor a Budafok hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Haladást.
 
A tabellán elfoglalt helyezésekből kiindulva, a vendégeknek állt a zászló. Meg is tudták szerezni a vezetést már a 9. percben, Romic volt eredményes. Azonban a dráma ennek a meccsnek a végén sem maradt el, a 83. percben egyenlített Kiss. A mindent eldöntő találat 3 perccel később érkezett, Szalay talált a kapuba, ezzel a legjobb 16 közé juttatva a Szombathelyt.
 
A következő fordulóban, a Honvéddal sorsolták össze a zöld-fehéreket.
 
Desits Szilárd, a Haladás megbízott edzője így értékelt a meccs után:
 
,,A mai mérkőzés is olyan volt, mint összességében a többi találkozónk. A meccs nagy részében domináltunk, a mi akaratunk érvényesült. Most végre gólokat is szereztünk. Nagyon fontosnak tartom, hogy 0-1-ről sikerült felállnunk. Gratulálok a játékosoknak, mert végig hittek magukban, nem adták fel és megfordították a meccset."
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC