nb1.hu

"Értékelhetetlen": Supka kiosztotta a Hali játékosait – videók

A szurkolók sem rejtették véka alá a véleményüket.

SZOMBATHELYI HALADÁS–FC AJKA 2–4 (0–2)
Szombathely, 1755 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Rózsa Dávid, Vörös Dániel)
HALADÁS: Gyurján M. – Habovda, Jagodics M., Jancsó, Németh Milán – Medgyes Z. (Eszlátyi, 69.), Nyári, Németh Márió (Tóth M., 58.), Kiss B. (Novák Cs., a szünetben) – Szalay, Gaál B. Vezetőedző: Supka Attila
AJKA: Horváth D. – Köles (Nagy I., 35.), Heffler T., Kenderes, Horváth P. – Soltész D. (Nagy B., 87.), Stoiacovici, Csizmadia Z. (Molnár D., 92.), Nagy E., Lengyel B. – Nagy M. Vezetőedző: Kis Károly
Gólszerző: Szalay Sz. (54.), Gaál B. (77. – 11-esből), ill. Csizmadia Z. (15.), Stoiacovici (43.), Lengyel B. (46.), Nagy I. (88.)
 
A Haladás 10 fordulót követően csupán a 17. helyen áll az NB II táblázatán. A szombathelyiek csupán egy meccset tudtak megnyerni eddig, emellett háromszor vereséget szenvedtek, míg hat alkalommal megosztoztak a pontokon az ellenfelekkel. Az előző idényben még az élvonalban szereplő alakulat a hétvégén az Ajkát látta vendégül. Az újonc sem kegyelmezett a Halinak, az ajkaiak 4-2-es győzelmet arattak a Vas megyei egylet otthonában.
 
A 15. percben szerezte meg a vezetést az Ajka. Egy szögletre rosszul mozdult ki Gyurján, ezt pedig megbüntette Csizmadia. Az első játékrész hajrájában Stoiacovici 23 méterről a jobb sarokba lőtt. A második félidő sem indult fényesen a Hali szempontjából, hiszen a 46. minutumban Lengyel a bal felsőbe bombázott (0-3). Supka Attila legénysége nem tört le a három góltól, előbb Szalay köszönt be, majd Gaál értékesített egy büntetőt. A három pont sorsát végül Nagy döntötte el egy kontratámadás végén.
 

A nyugat.hu beszámolója szerint a drukkereknek sem tetszett a Hali produkciója, és akkor még finoman fogalmaztunk. A portál arról ír, hogy már az első félidőben felhangzott a k.rva gyenge rigmus, valamint az első félidő végén óriási füttykoncert kísérte a hazai labdarúgókat az öltözőbe. 
 
Supka Attila a sajtótájékoztatón elmondta, értékelhetetlen teljesítményt nyújtott az együttese. A tréner szerint olyan hibákat követtek el, amelyekre a meccs előtt felhívta a játékosok figyelmét. Hozzátette, a kapott gólok is bosszantóak voltak, hiszen ezekről a szituációkról is beszéltek a felkészülés során. Supka elárulta, a kollégáival keresik az okokat a gyengébb szereplésre. 
 
"Ha a játékosok azt gondolják, hogy NB I-es szintűek, ettől jobb teljesítményt kellene nyújtaniuk mérkőzésről mérkőzésre. Sok helyről azt halljuk, hogy milyen jó futballistáink vannak, de valami oka volt, hogy a csapat kiesett az élvonalból. Át kell értékelni a keret minőségét" – mutatott rá Supka.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC