nb1.hu

Ajkai 3-4-es thriller: reakciók

Egy szót külön hangsúlyoztak a trénerek.

FC Ajka-Nyíregyháza 3-4 (2-3)
Ajka, 1200 néző. 
FC Ajka: Horváth D. – Köles (Nagy I., 81.), Kenderes, Görgényi, Csemer – Nagy E. (Lengyel, 46.), Csizmadia, Stoiacovici – Soltész (Molnár, 77.), Nagy K., Horváth P. 
Edző: Kis Károly. 
Nyíregyháza Spartacus FC: Jova – Svedyuk, Fodor, Végső, Gulyás – Sinanovic, Papp (Busai, 60.), Ötvös, Kovács – Hornyák (Pejovic, 84.), Tóth B. 
Edző: Zoran Spisljak.
Gólszerzők: Nagy K. (4., 51), Csizmadia (8.), ill. Hornyák (5.), Kovács (21.), Tóth B. (39.), Jova (80. – 11-esből)
 
Gólgazdag meccset hozott az Ajka és a Nyíregyháza párosítása, az 5. fordulóban elmaradt találkozót pótolták a válogatott szünet hétvégéjén.
 
Erősen indítottak a csapatok, az első 10 percben már 3 gól is született. Az 5. percben Nagy szerezte meg a a vezetést a hazaiak számára, majd egy perccel később Hornyák tudott egyenlíteni. A 8. percben Csizmadia szerzett újra vezetést, de a 11. percben a vendégek jutottak 11-eshez, ám ezt Papp a kapu fölé lőtte. A nyíregyháziak következő egyenlítése a 22. percben érkezett, Kovács szerezte a találatot. A félidő utolsó gólját Tóth B. szerezte, így a vendégek vonulhattak előnnyel a szünetre. A második félidőben sem kellett sokat várni a gólra, Nagy Krisztián az 51. percben szerezte meg a hazaiak egyenlítő gólját. A mérkőzés utolsó és egyben döntő találata a 80. percben született, a kapus Jova Levente értékesítette a csapata számára megítélt büntetőt.
 
A közönségszórakoztató találkozó után így nyilatkoztak az edzők:
 
Kis Károly(Ajka): ,,Izgalmas meccsen nem érdemeltünk vereséget, három rúgott góllal illett volna legalább az egyik pontot itthon tartani. Az látszik, hogy minden csapattal partiban tudunk lenni."
 
Zoran Szpisljak(Nyíregyháza): ,,Magas szintű, izgalmas mérkőzést láthattak a nézők, mindkét fél megérdemelte volna a három pontot. Szerencsére mi szereztük meg a győzelmet, a csapatok kiszolgálták a közönséget."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC