nb1.hu

Fejbe rúgták, le kellett cserélni, edzője beszélt állapotáról

Érdekessége lesz a hétvégi rangadónak.

 

A hibátlanul listavezető Csákvár vendége a Haladás lesz az NB II 5. fordulójának vasárnap 19 órakor kezdődő mérkőzésén. A találkozót megelőzően Visinka Ede vezetőedző nyilatkozott az aqvitalfc.hu-nak.

 

"A négy győzelemnek köszönhetően érthetően jó a hangulat az öltözőben, de tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, így kellő “óvatossággal” fogadjuk a Haladást. Igyekeztünk kellően feltérképezni a szombathelyi alakulatot, tudjuk, mire számíthatunk ellenük. Van öt, hat olyan játékosa, aki egymaga képes eldönteni a meccset" – fogalmazott, majd az előző, Balmazújváros elleni meccsen balszerencsés sérülést szenvedő Deutsch Lászlóra is kitért. "Bár már az első félidőben le kellett cserélnem Lacit, miután fejbe rúgták egy labdával, de szerencsére nem történt komoly baj. A héten végig a csapattal dolgozott, semmi akadálya, hogy ott legyen a keretben, miként Csató Martin is egészséges."

 

A mérkőzés érdekessége, hogy a rangadóvá előlépett találkozót az NB II-ben játékvezetőként most debütáló, 28 éves Káprály Mihály vezeti. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC