nb1.hu

Vidi és a Puskás volt játékosát is leigazolta a Szpari

További focistákat tesztelnek.

ÍME, A SZPARI KÖZLEMÉNYEI
 
ÚJ JÁTÉKOSOK ÉRKEZTEK
Három labdarúgóval kötött szerződést a Szpari.
 
Több új labdarúgóval is szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus. A játékosok már a csapattal készültek az elmúlt napokban, illetve az első edzőmeccsen is pályára léptek. Most a szerződéseket is aláírták a felek, így a következő szezonban a Nyíregyházát erősíti Papp Máté.
 
A 26 éves középpályás Csákvárról érkezett, korábban volt a MOL Vidi és a Puskás Akadémia játékosa. Kovác Alan is a Szpariban folytatja, a 26 éves pozsonyi származású támadó az ETO labdarúgója volt tavasszal.
 
Szintén támadóként bevethető Tóth Barna. A 23 éves, újpesti nevelésű, 198 cm-es játékos a Monor színeiben futballozott legutóbb, 36 bajnokin volt kezdő az NB-II-ben és 14 gólt szerzett – többek között a Szpari ellen is.
 
 
EDZŐMÉRKŐZÉS – PRÓBAJÁTÉKOSOK
Edzőmérkőzést játszott a Nyíregyháza Spartacus, ezúttal a Szolnok volt a mieink ellenfele. A csapatban több új arc is feltűnt, a korábbi Szpari nevelés, Csernák Martin és Szekszárdi Tamás személyében.
 
Nyíregyháza Spartacus – Szolnok 2-1 (1-0)
Nyíregyháza 1. félidő : Jova – Polényi, Végső, Fodor, Farkas, Starosta, Papp, Wieland, Kovács N., Kártik , Tóth B.
Nyíregyháza 2. félidő: Nagy M. – Svedyuk, Szekszárdi, Volomirov, Gulyás, Tóth Á., Cenaj, Ötvös, Kulcsár, Kovác, Motkó (Csernák 70.)
Vezetőedző: Zoran Spisljak

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC