nb1.hu

Nagyon súlyos sérülésekről nyilatkozott a csabaiak edzője

Műtét is következik.

 

Egészen emlékezetes mérkőzést játszott egymással vasárnap a Békéscsaba és a Soroksár. A vendégcsapat 5-3-as sikerét hozó találkozón eldőlt, hogy a csabaiak nem juthatnak fel az NB I-be, de nem csak emiatt szomorkodhattak. Az első félidő 31. percében ugyanis a hazaiak két játékosa, Király Patrik és Ribánszki László egy bal oldali beadás után összefutott, mindketten a földre kerültek, és le kellett cserélni őket. A találkozó után kiderült, Király kisebb agyrázkódást szenvedett, Ribánszkit arckoponyatöréssel szállították kórházba.

"Egy igazán balszerencsés sérülésről van szó, hiszen mindkét játékosom egyszerre mozdult a labdára. Most az, hogy Laci szólt Patriknak vagy sem, az már mellékes, nem számít. A kispadról figyelve úgy észleltük, Laci jelzett, de egy ilyen helyzetben a játékos nehezen tudja visszafordítani a megkezdett mozgását: jelen esetben itt Patrikra gondolok, és szerencsétlenül összefutottak. Hétfőn voltam bent Lacinál a kórházban. Jobb lelki állapotban van, fájdalomcsillapítókat kapott, de érezhetően nagyon megviselték a hétvégén történtek. Volt már hasonlóan súlyos sérülése Szlovákiában. Sajnos akaratlanul be fog ugrani neki, hogy már történt vele hasonló a pályafutása során. A családja is meglátogatta, kicsit pozitívabban látja a dolgokat. A célja, hogy túl legyen a operáción és elkezdődjön a rehabilitációja. Patrikot hálistennek hazaengedték a kórházból. Neki össze kellett varrni a fejét, már otthon lábadozhat. Sokkal jobban van a hétvégéhez képest. Egy hét múlva lesz a varratszedés, utána már elkezdhet újra edzeni. Eddig is kevesen voltunk, de most már a történtek ismeretében nagyítóval kell keresni a játékosokat az öltözőben, mert szinte egy csapatnyi létszám maradt a következő két fordulóra" – fogalmazott az esettel kapcsolatban a klubhonlapnak Boér Gábor, a lilák vezetőedzője.

 

Lipcsei Péter, a Soroksár trénere elégedett volt játékosaival." Békéscsabán még sohasem játszottam napos időben, a mostani esős nap mégis remek meccset hozott. Játékosaim annak ellenére jól küzdöttek, hogy néhányan a végére elfáradtak" – fogalmazott.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC