nb1.hu

Elmaradt a volt bajnok bemutatkozása a kispadon

Az ellenfél folytatta remek szériáját.

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Nyíregyháza Spartacus FC 0–0
Tiszakécske, 750 néző, vezette: Ducsai József (Berényi Ákos, Tőkés Róbert)
Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Helesfay – Huszti (Sirokmán, 60.), Csáki, Kardos, Sváb – Oláh M., Tölgyesi (Szabó L., 90.), Ludánszki, Kocsis G. – Kirchner (Károly B., 72.), Szabó D.
Nyíregyháza Spartacus FC: Jova – Polényi, Fodor, Forró – (Bakos Sz., 29.), Pejovic – Ötvös (Motkó, 63., Végső, 91.), Rokszin, Rezes, Gulyás – Kártik, Hornyák
Kiállítva: Kocsis G. (második sárga lap után) a 83. percben
 
Múlt hét csütörtökön jelentette be a Tiszakécske, hogy Szabó István helyett Simon Antal (aki a Csank János irányította Vác játékosaként volt magyar bajnok játékosként) lett a Duna Aszfalt TVSE új vezetőedzője. Az újonc, tiszakécskei csapatnak egyértelmű célja a bentmaradás, ám ahhoz, hogy ezt a célt teljesítsék, úgy érezte a vezetőség, hogy váltásra van szükség.
 

null

null

Érdekes szeglete a történetnek, hogy a váltás előtti fordulóban Békéscsabán nyert a Tiszakécske, viszont azt is tény, hogy az előtte lévő meccseken nem igazán tündökölt az alakulat.
 
A Tiszakécske a hétvégén a Nyíregyházát fogadta, de a gárdát még nem az új szakmai vezető, Simon Antal irányította. A mérkőzésen nem volt gól, a Szpari sorozatban hetedik meccsén maradt veretlen.
 
Értékelések
Virágh Ferenc (Duna Aszfalt TVSE megbízott edzője): „Igazi férfimunka volt ez a találkozó. Stabilitást vártunk a csapatunktól, hiszen a Nyíregyháza a tavasszal bizonyította, hogy nagyon jó csapat. Fontos volt, hogy ne veszítsük el ezt a meccset, hogy önbizalmat adjon a következő mérkőzésekre, tudjunk még pontokat szerezni és méltó helyen fejezzük be a bajnokságot.”
 
Zoran Szpisljak (Nyíregyháza Spartacus FC vezetőedzője): „Sajnos könnyen eladtuk a labdákat, ebben a mérkőzésben nem volt benne a három pont. Bátrabban kellett volna játszanunk, a tiszakécskei kapu közelében. Kevés helyzet volt ezen a meccsen. A játék nagy része a két tizenhatos között zajlott. Most ennyi volt bennünk, mert nem hoztuk azt, amit tudunk játszani.”
 

null

null

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC