nb1.hu

Van miért aggódnia a listavezető trénerének

Még akkor is, ha most magabiztosan nyertek.

Hatalmas lépést tett a bajnoki cím felé a ZTE, a forduló előtt még negyedik Soroksár elleni hazai 3-0-s diadalával, de ez a győzelem a következő fordulóban még értékesebbé válhat, ha le tudják győzni közvetlen riválisuk, a Gyirmótot is.
 
Nyilván való, hogy egy topcsapata ilyen magabiztosan történő legyőzése a csapat trénerét, Dobos Barnát is elégedetté teszi, bár nyilatkozatából kiderült, azért van miért aggódnia is. 
 
– Maximálisan elégedett lehetek, hiszen jól játszottunk, gólokat rúgtunk és magabiztosan győztünk. Sokat tettünk ezért a sikerért. Az első félidőben sok lehetőségünk volt, aztán volt egy olyan szakasza a meccsnek, amikor a Soroksár kockáztatott és kissé fölénk kerekedett, de akkor sem kaptunk gólt. Kiss Máté görcs miatt jött le, Devecseri pedig a hajlítóját fájlalta, reméljük, hogy a jövő héten is számíthatok majd rájuk – mondta a mérkőzést követően Dobos Barna.
 
Ha a ZTE ilyen formában folytatja tovább, akkor fél kezük a következő fordulót követően ott lehet a serlegen. A Gyirmót elleni rangadót követően a Kazincbarcika és a Budaörs nehezítheti meg a dolguk, ezek kivételével egyszer játszanak, az utolsó fordulóban, élmezőnyhöz tartozó csapattal, a Vasassal. Természetesen a kiesés ellen küzdő Mosonmagyaróvár, Cegléd, Monor trió bármelyike is meglepheti a listavezetőt, ahogy a középmezőny végén tanyázó Budafok is, de a papírforma szerint ezeket a meccseket már hozniuk kell.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC