nb1.hu

Gálázva debütált a bajnokesélyes új trénere – reakció

Így sem került közelebb a bajnoki cím.

Elképesztő, sokgólos sikerrel debütált a Gyirmót élén a csapatot a válogatott szünet előtt átvevő Hannich Péter, aki azért váltotta Szepessy Lászlót, mert a csapat a tavaszi szezonban nem volt elég sikeres, többek közt visszacsúsztak a ZTE mögé a tabellán. Már az elmúlt héten lejátszott felkészülési meccsükből, az Újpestet győzték le 1-0-ra, látszott, hogy jó irányba halad a csapat, de a Cegléd elleni domináns 4-0-s siker bizonyítja csak ezt igazán. Igaz, hogy a hazai környezetben játszó Cegléd a kiesés ellen harcol, így mondhatjuk, hogy csak a papírforma érvényesült a meccsen, de két fordulóval korábban épp a mögöttük álló Mosonmagyaróvárnak sikerült megvernie a Gyirmótot.
 
Látszik tehát, hogy jót tettek az új impulzusok a csapatnak, és igyekeznek ismét az élre törni, és bár most nem közeledtek a ZTE-hez, hiszen ők is nyerni tudtak a forduló rangadóján, de jó irányba halad a gárda. Hannich Péter a meccset követően nagyon elégedett volt a látottakkal, és külön megköszönte a korábbi tréner segítségét is.
 
– Az elmúlt időszak sikertelensége után jól tudtuk kihasználni a szünetet, ami most meg is látszott. Mentálisan, taktikailag tökéleteset nyújtottak a fiúk. Köszönöm Szepessy László barátom hasznos és eredményes feltérképező, elemző segítségét, ismét léptünk egy lépcsőfokot előre, bízom benne, hogy ezt a pozitív felfogást a jövő heti rangadóra is át tudjuk vinni – nyilatkozta a csapat új trénere.
 
A ZTE és a Gyirmót között 4 pont a különbség, így még sok minden változhat az élen, sőt, még a most hétvégén botló Kaposvár is beleszólhat a bajnoki cím sorsába, és a feljutók kilétébe. De még a kis különbség ellenére is, valószínűleg a Gyirmótnak szinte hibátlannak kell lennie a szezon végéig, ha meg akarják előzni Dobos Barnáékat.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC